Hei elokuu

02 elokuuta 2021


Elokuu tuo tullessaan meidän arkeemme uusia tuulia. Miellän elokuun loppukesän ja alkusyksyn ajaksi, jolloin koulut jatkuvat, monella päättyy kesäloma ja mikä kaikkein kivointa - harrastustoiminta jatkuu. Korona-aika on vaikuttanut pitkään harrastuksien järjestämiseen, mutta tänä syksynä pientä harrastelutoimintaa ilmeisesti jo käynnistetään.


Vaikka en vielä haluakaan suunnata koko katsetta kohti syksyä, on kiva pysähtyä miettimään, mitä kaikkea elokuussa on luvassa. Vielä on kuitenkin hellepäiviä jäljellä, joten nautiskellaan myös kesäkeleistä ennen syksyn alkua. Kivaa elokuuta sinne!

Mitä elokuu tuo meille tullessaan?


- Vauvan ensimmäinen oma harrastus starttaa. Nimittäin parin viikon päästä alkaa muskari!


- Vauvalle voi hiljalleen alkaa luoda rytmiä. Yritän olla ottamatta tästä liikaa paineita, sillä nukkumisen kanssa on ollut paljon (ja on yhä) haasteita. Mutta hiljalleen, vauvan ehdoin.


- Elokuussa on syytä juhlaan. Pääsimme heti elokuun alussa viettämään ystäväni lapsen 1-vuotissynttäreitä. Onnea vielä päivänsankarille <3
- Elokuussa ajattelin laittaa myyntiin osan vauvan pienimmistä vaatteista, sillä vaikka ne kuinka ihania ovatkaan, ei vain viitsi varastoida niitä liikaa kaappeihin. Muutamat kaikeista lemppareimmat vaatteet säilytetään tietysti.


- Olen ajatellut myös käydä läpi omaa vaatekaappiani. Keväällä myin jo paljon vähälle käytölle jääneitä treenivaatteita pois, mutta nyt ajattelin käydä läpi myös muita vaatteita. Haluaisin selkeyttää omaa vaatekaappiani ja säilöä sinne ainoastaan niitä  vaatteita, joita oikeasti käytän ja joista oikeasti pidän. 


- Elokuussa on ollut tapana käydä sienimetsällä metsästämässä kantarelleja! Saa nähdä päästäänkö nyt vauvan kanssa edes pientä sieniretkeä tekemään vai jääkö sienestelyt suosiolla ensi vuoteen. Kantarellipiirakka olisi niiiiin hyvää. Onneksi pakkasesta löytyy vielä viime vuoden satoa.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!