Työhaastatteluun CV:n voimalla - Erottuva ja nykyaikainen CV

22 elokuuta 2021Kaupallinen yhteistyö: CVmaker


Ensimmäisiä työpaikkoja hakiessani en ehkä ollut täysin sisäistänyt CV:n tarkoitusta ja merkitystä työnhaun kannalta. Ensimmäisiin ansioluetteloihin oli ympätty kaikki mahdollinen opiskelu-, kurssi- ja työhistoria, ja ulkoasukin oli aika sekava. Hyvä CV on kuitenkin yksi työnhaun tärkeimpiä elementtejä, jos ei jopa tärkein. 

CV:n huolellisen kohdennetun sisällön laatimisella ja visuaaliseen ilmeeseen panostamisella voit parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi uuden työpaikan metsästyksessä. Niinpä ansioluetteloon kannattaakin panostaa ja siinä CVmaker on avuksi!


CVmakerin avulla voit luoda siistin, nykyaikaisen ja selkeän CV:n, jolla erotut eduksesi muiden työnhakijoiden joukosta. CVmaker tarjoaa valmiita CV-pohjia, mutta myös asiantuntijapalveluita erottuvan ja personoidun CV:n laadintaan. Valmiiden pohjien avulla pystyt luomaan näppärästi oman CV:si tai halutessasi voit käyttää CV:n suunnittelutyökalua. Siisti, personoitu ja visuaalisesti toimiva CV valmistuu käden käänteessä.


CVmakerin suunnittelutyökalu on helppokäyttöinen. Suunnittelutyökaluun tulee vain syöttää omat tiedot ja työkalu muodostaa niistä CV-pohjan puolestasi.  Aika helppoa!Tietoja on nopeaa ja yksinkertaista räätälöidä tiettyyn työpaikkaan kohdennetusti. Kondennetun CV:n tekeminen on nimittäin ensisijaisen tärkeää työnhaussa.


CVmakerin palveluista voisi olla hyötyä sinulle, jos


- Kiire estää oman ajan käyttämisen CV:n laatimiseen.

- Sinulla ei ehkä ole entuudestaan lainkaan CV:tä.

- Et tiedä mitä CV:ssä tulisi mainita tai nykyinen sisältö rosoilee.

- Haluaisit päivittää CV:si tälle vuosikymmenelle.

- CV:si on ehkä liian tavallinen, eikä se herätä tarpeeksi huomiota.

- CV:n kieli on huonoa ja tarvitset apua ilmaisujen terävöittämiseen.

- Haluat ulkoistaa CV:n laadinnan jonkun toisen tehtäväksi.


Olen laatinut oman urani aikana satoja ansioluetteloja eri työnhakuihin liittyen. Vasta viimeisimpinä vuosina olen alkanut kiinnittää huomiota enemmän myös CV:n visuaaliseen ilmeeseen. 

Vaikka nyt olenkin vanhempainvapaalla ja vakituinen työpaikka odottaa takaisin työhön paluuta, saattaa tulevaisuudessa tulla eteen tilanne, jossa nykyinen CV vaatisi päivitystä. CVmaker voisikin olla avuksi minulle tällöin uuden CV:n laatimisessa, sillä heiltä löytyy visuaalisesti näyttäviä, mutta kuitenkin elegantteja ansioluettelotyylejä. Ja toisaalta, CV on hyvä päivittää muutenkin säännöllisesti, jotta pysyy itse kartalla omasta tilanteestaan - mitä olen tehnyt, mitä teen nyt, missä olen hyvä ja mitä asioita tulisi kenties kehittää.


Oletko hyödyntänyt koskaan CV:n laatimisessa ulkopuolista asiantuntijaa tai palvelua, tai oliko CVmaker sinulle entuudestaan tuttu?


Jos olet vailla unelmiesi työpaikkaa ja tarvitset apua CV:si tekemisessä, käy kurkkaamassa CVmakerin tarjoamat palvelut!


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!