Pikkuvessa nyt

18 elokuuta 2021Meidän kodissa on kaksi vessaa: toinen kylpyhuoneen yhteydessä ja toinen erillinen pikku-wc alakerrassa. Pikkuvessasta en ole tainnut aikaisemmin lisätä blogiin yhtään ainutta kuvaa. Enkä kyllä toisaalta ihmettele, sillä ei siellä niin hirveästi nähtävää olekaan. Nyt kuitenkin pieni vilaus, miltä meidän pikkuvessa näyttää juuri nyt. 

Pikkuvessaan ei ole muuton jälkeen tehty mitään pintaremonttia. Wc on siis vielä täysin samanlaisessa kunnossa kuin tänne muuttaessa lähes 1,5 vuotta sitten. WC ei kuitenkaan ole juuri nyt tyyliltään sellainen, millaiseksi itse remontoisin sen, vaikka onkin ihan siisti. 

Jos nyt tekisin vessaan muutoksia, vaihtaisin kalusteet ja peilin, muuttaisin värimaailmaa ja pelkistäisin valaistusta. Lisäksi vessaan olisi kiva hankkia sähkökäyttöinen pyyhekuivain, joka meiltä löytyy myös kylpyhuoneesta yläkerrasta. Koska kuitenkaan remontointi ei ole nyt suunnitelmissa lähivuosina, enkä halua laittaa rahaa uusiin kaapinoviin tai muihin tavallaan "turhiin" muutoksiin, ajattelin lähteä kokeilemaan kalusteiden vetimien maalausta. 

Nyt pikkuvessan kaapinovien vetimet ovat kromiset. Suunnitelmissa olisikin hankkia spraymaalia, joka soveltuu puu-, metalli-, alumiini-, lasi-, kivi- ja muovipinnoille. Tällaista spraymaalia hyödyntämällä olisi mahdollista päivittää todella edullisesti vessan ilmettä. Pienesti, mutta kuitenkin hieman siihen suuntaan, josta itse enemmän pitäisin. Katsotaan, jos saisin lähiviikkojen aikana aikaiseksi hakea spraymaalia kaupasta ja käsiteltyä sillä kaikki vetimet. Jos pikkuvessan vetimet onnistuvat, voisin soveltaa samaa meidän keittiön kaapistojen vetimiin!


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!