Olohuoneen minimaalinen muodonmuutos

04 elokuuta 2021Kääntelen säännöllisesti sohvan selkätyynyjä puolelta toiselle, sillä halua välttää tyynyjen painumista toispuoleisiksi. Tyynyjen kääntely on pitänyt tyynyt hyvin muodossaan, joten päätin kokeilla samaa sohvan istuintyynyihin. Käänsin nimittäin meidän sohvan peilikuvaksi, jolloin myös istuintyynyt ovat nyt eri päin. 


Alkuun eri puolella oleva divaani tuntui hassulta, mutta äkkiä silmä tottui siihen. Ei oikeastaan yhtään hullumpi näinkään päin. Melkein tuntuu kuin olohuoneessa olisi uusi sohva, sillä muuttaahan sohvan kätisyys olohuoneen ilmettä. Muuten olohuoneessa onkin kaikki edelleen ennallaan eli muita muutoksia ei ole tehty. 


Tuntuu, että kaikkein suurin "ongelma" näiden pienten muutosten tekemisessä onkin juuri se oma silmä. On niin vaikea muuttaa sisustusta tai huonekalujen järjestystä, kun uusi järjestys näyttää omaan silmään alkuun niin oudolle. Kunnes sitten uutuuteen tottuu ja tuntuu, että miksei tämä ole aina ollut näin.


Pitäisi ehkä rohkeammin vaihtaa sisustuksessa huonekalujen ja sisustusesineiden paikkaa. Usein ne tuppaavat olemaan aina samoilla paikoillaan ja kaikenmaailman huonekalujen "väliaikaissijoituspaikat" jäävät pysyäkseen. Toki miksi sitä aina hyvää vaihtamaankaan, mutta kyllähän kieltämättä jo se pienikin vaihtelu virkistää. 


Share your opinion:

  1. Hei. Mistä sohva on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :-) Sohva on Sotkasta. Uskoisin, et edelleen tätä saatavilla.

      Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!