Kangaskori vauvan leluille

11 elokuuta 2021


Pitkän aikaa etsiskelin sopivaa lelukoria vauvan leluille olohuoneeseen, kunnes vihdoin viikko sitten sellainen löytyi. Löytämäni lelukori on kiva bohotyylinen, luonnonvalkoinen punottu kangaskori, jonne saa helposti sujautettua vauvan käytössä olevat lelut ja kirjat. Kori sopii myös kuin nakutettu sohvalla olevien vaaleiden sohvatyynyjen kanssa yhteen - aika kiva löytö siis!


Vaikka vauvalla on oma huone, käytännössä kaikki leikkiminen tapahtuu alakerrassa olohuoneessa. Leikkiminen on toki vielä enemmänkin leluihin tutustumista: katselua, kuuntelua ja pientä tunnustelua, mutta silti "leikkimiselle" pyritään antamaan joka päivä aikaa. Niinpä onkin aika kiva, kun leluille on nyt oma kori, jonne ne saa järjestykseen, mutta josta ne on myös nopea ottaa esille.

Leikkiminen tapahtuu vielä pääasiassa leikkimatolla, jossa tustutaan maton omiin leluihin ja katsellaan kuvia vaikkapa vauvan omista kirjoista. Vielä vauva ei tietenkään itse saa otettua leluja korista, mutta myöhemmin leluja voisi olla helppo ottaa lapsen ihan itsekin sieltä. Kori on nimittäin suht matala, sellainen "lapsen kokoinen kori".


Jos ja kun lelumäärä vielä joskus kasvaa, tarvitsee tämän kaveriksi hankkia toinen isompi kori. Nyt kuitenkin pärjätään vielä hyvin tällä yhdellä.


Lue:

Vauvanhuoneen mattoShare your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!