Vauvanhuoneen matto

07 elokuuta 2021


Alunperin oli tarkoitus laittaa vauvanhuoneeseen matoksi harmaa suorakulmion mallinen nukkamatto, mutta jostain lähti kuitenkin idea pyöreään roosan sävyiseen mattoon. Sopiva matto löytyikin onneksi nopeasti muutaman huonekalu- ja sisustusliikekierroksen jälkeen ja saimme laittaa maton tilaukseen. 

Vauvanhuone ei ole mikään jättisuuri, mutta ei myöskään kaikkein pienin, joten iso ja neliskanttinen matto olisi ehkä täyttänyt turhan ison osan lattia-alasta. Huoneeseen sopii ehkä muutenkin paremmin pyöreän kuin suorakulmion mallinen matto. 


Tilasimme roosan sävyisen punaisen maton pari viikkoa ennen vauvan syntymää, mutta saimme noudettua sen vasta syntymän jälkeen. Matto oli siis tilaustuote, joten se tehtiin haluamimme mittojen mukaan. Pähkäilimme silloin kolmen eri koon välillä, joista lopulta päädyimme keskimmäiseen kokoon. 
Hankkimamme matto on muuten kotimaista tuotantoa. Lisäksi se sattui olemaan vielä hyvässä tarjouksessa ostohetkellä, joten oltiin oikeaan aikaan ostoksilla. Nyt en itseasiassa enää muista maton tarkkaa hintaa, mutta kuitenkin (ehkä) alle 100 euroa jäi hinnaksi.


Vauvanhuoneen sisustus on vielä vähän vaiheessa, mutta pikkuhiljaa teemme siitä viihtyisämpää. Tällä hetkellä huone toimii enemmänkin hoitohuoneena, jossa vaidetaan vaipat ja puetaan vaatteet, joten ehkä sisustamisella ei ole niin kova kiire. Hiljaa hyvä tulee!


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!