Vessan kaapinovien vetimien maalaus

25 elokuuta 2021


Kirjoittelinkin muutama postaus sitten pikkuvessasta ja ajatuksia siihen liittyvistä pintaremppailuista. Suunnitelmissani oli toteuttaa kaapinovien vetimien maalaaminen mustaksi. Vetimet olivat aikaisemmin kromin väriset, mutta koska omaa silmää miellyttää paljon enemmän mustat vetimet, päätin ryhtyä tuumasta toimeen. 


Maalasin vetimet meidän parvekkeella mattaisella spraymaalilla. Suojasin vanhalla vahakankaalla parvekkeen lattian ja sitten lähdin vaan suihkimaan maalia! Vetimien maalaus oli oikeasti tosi helppoa ja ennen kaikkea todella nopeasti tehty - mitä muuta spraymaalilla maalaaminen voisi edes olla? Suihkutin maalia muutaman kerroksen yhden päivän aikana ja lopputulos ei ollut yhtään hullumpi. Tykkään!
Sain ruuvailtua vetimet takaisin oviin paikoilleen, joten nyt tämä pikkuprojekti on valmis. Nyt kaapinovet ovat saaneet uuden ilmeen, joka sopii paremmin vessan kokonaisuuteen. Vessassa tosiaan löytyi mustaa entuudestaan jo mattapintaisen saippuapumpun ja pyöreän maton myötä, joten mustat vetimet sopivat vessan ilmeeseen tosi hyvin. 


Kiva kun tällaisilla pienilläkin muutoksilla saa luotua sisustuksesta enemmän sellaista omannäköistä. Toki kaiken voisi tehdä myös kalliimman kautta ja vaihtaa uudet vetimet tai kalusteet kokonaisuudessaan, mutta välillä on hyvä tehdä pieniä muutoksia pikkurahalla.


Tykkään niin kovasti tästä pienestä muutoksesta, että seuraavaksi voisinkin ryhtyä keittiön kaapistojen vetimien kimppuun. 

Share your opinion:

  1. Onko maalit pysyneet? Me maalattiin keittiön vetimet ja ei pysy, yritän tässä metsästää millä sen sais tehtyä paremmin. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa tähän oikein vastata, kun emme enää asu tässä samassa kodissa. Ainakaan silloin ei tullut muutaman kuukauden aikana havaittua mitään tällaista ongelmaa.

      Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!