Kodin ympäristöystävällisemmät toimistotarvikkeet

26 elokuuta 2021


 Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa & Somessa.comRakastan tehdä töitä kotoa käsin. Kodin työpiste toimi vielä töissä ollessa kodin tärkeänä päivittäisenä työpisteenä etätyön merkeissä ja siellä tulikin sattuneista syistä vietettyä aika paljon aikaa viimeisen vuoden aikana. Nykyään työpiste on toki myös yhä tärkeä paikka, sillä se onhan se näiden blogikirjoitusteni koti. 

Meidän kodin työpiste koki uudistuksen kaupallisessa yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa. Työpöydän hallittu kaaos muuntui Bigso Box of Swedenin säilytysratkaisuilla järjestelmälliseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Bigson toimistotarvikkeet luovat kotitoimistosta toimivan, ajattoman ja ennen kaikkea ekologisen kokonaisuuden. Sain kaupallisen yhteistyön merkeissä työpöydälle kauniita, mutta käytännöllisiä säilytysratkaisuja, joihin saa todella kätevästi laitettua kynät, paperit, kovalevyt ja  muut toimistovälineet järjestykseen. 

Bigson säilytystarvikkeet ovat valmistettu kierrätysmateriaalista ja niiden pinta on pinnoitettua. Kartonkipakkausratkaisujen parissa työskentelevänä insinöörinä nämä ovatkin varsin kiinnostava vaihtoehto muovipakkauksille ja -tarvikkeille. 
Ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja


Bigson valikoimaan lukeutuu erilaisia kodin pientarvikkeiden säilytysratkaisuja, joita voi monipuolisesti hyödyntää erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimasta löytyy säilytysrasioiden ohella myös muistikirjoja, lehtikoteloita ja kynäpurkkeja. Tuotteiden pääväri on harmaa ja tehosteväreinä toimii mm. ihana vaaleanroosa sävy, johon itse tykästyin kovasti.

Kotoa käsin työskentely on ennen kaikkea ekologista työmatkojen hiilidioksidipäästöjen pienentymisen kautta, mutta myös kotitoimiston kestävillä tarvikeratkaisuilla voidaan vaikuttaa työympäristön ekologisuuteen. Ei siis ole aivan yhdentekevää, millaisilla tuotteilla työpöytänsä sisustaa. Bigson toimistotarvikkeet ovat ympäristötietoisemman kotitoimiston valinta.
Ennen vanhempainvapaan alkua, kohtasin ajoittain työni merkeissä erilaisia kierrätyskartonkipakkauksia, jotka nykyisin kiinnostavat yhä enemmän niin yrityksiä kuin kuluttajiakin. Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet ovat ekologinen vaihtoehto neitseelliselle materiaalille, ja juuri vaikkapa tällaisien toimistotarvikkeiden valmistamiseen erittäin toimiva raaka-aine. Nämä Bigson kierrätysmateriaalista valmistetut toimistotarvikkeet ovat toimiva ja mielenkiintoinen vaihtoehto perinteisille muovista valmistetuille säilytysratkaisuille. Löydät Bigson tuotteet Suomalaisen Kirjakaupan valikoimasta.

Ja nyt uusien toimistotarvikkeiden myötä meidän kotimme työpiste on ympäristöystävällinen - sen useammassa merkityksessä. 

Toimistotarvikkeet vauvanhoidossa?


Huvikseni lähdin pohtimaan, voisiko Bigson toimistotarvikkeita hyödyntää päivittäisessä käytössä jotenkin toisin. Tällä hetkellähän en istu työpöydän ääressä kahdeksaa tuntia päivässä, vaan työpiste toimii blogitekstien kirjoittamispaikkana ja satunnaisten kaupallisten yhteistöiden työpisteenä. Kaupalliset yhteistyöt toteutan vanhempainvapaan takia tällä hetkellä rajoitetusti pyhinä, ja näin ollen tämäkin julkaisu on ajastettu.  

Lähdin tosiaan kokeilemaan toimisivatko toimistotarvikkeet vauvan hoitopöydällä. Hoitopöytä on päivittäisessä käytössä ja sen on oltava ominaisuuksiltaan toimiva. Testailin hoitopöydällä olevia tärkeimpiä hoitotarvikkeita toimistotarvikkeiden boxeihin ja nehän istuivat sinne todella hyvin. Säilytyslokeroihin saa helposti sujautettua neuvolakortin, hoitoöljyn, D-vitamiinitipat ja muita hoitotarvikkeita, jolloin päivittäin tarvittavat tuotteet ovat aina käden ulottuvilla. Lehtikoteloon saa nätisti vaikkapa vauvakirjan. 
Bigso Box of Sweden -tarvikkeita voisi siis hyvin hyödyntää myös mamma-arjessa. Tärkeimmät hoitotarvikkeet ovat näiden avulla aina helposti saatavilla ja hoitorutiinit hoituisi helposti. Näihin boxeihinhan voisi käytännössä laittaa mitä vain - monikäyttöisyydelle iso peukku.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!