Cybex Sirona Zi i-Size -turvaistuin + alennuskoodi

27 lokakuuta 2021Kaupallinen yhteistyö: BabyMax


Vaikka säästeliäisyys ja pihistely on tietyssä määrin viisasta, sitä ei kannata tehdä liikenneturvallisuudesta. Lapsen turvaistuimet ovat viimeinen asia ruokaostosten lisäksi, josta lähtisin itse pihistelemään. Olemme luottaneet ja vannoutuneet jo yhdistelmävaunujen ja turvakaukalomme osalta Cybexin nimeen, joten oli luonnollista, että myös turvaistuin hankittaisiin Cybexilta. Niinpä meille valikoitui 360-astetta kääntyvä Cybex Sirona Zi i-Size turvaistuin. Cybex Sirona Zi i-Size -turvaistuin BabyMaxilta


Hankimme vauvallemme automatkustamiseen Cybex Sirona Zi-isize turvaistuimen, jonka pääsin nyt esittelemään teillekin kaupallisessa yhteistyössä BabyMaxin kanssa. Heti istuimesta saatu ensivaikutelma oli niin hyvä: Cybexin istuin ei ole ainoastaan vain turvallinen, vaan se on kaiken lisäksi myös niin kivannäköinen! Istuin valikoitui meille värissä Autumn Gold eli on punertavan oranssi. Vähän siis sellainen ruskan värinen. 


Turvaistuimen tilaaminen kävi näppärästi BabyMaxilta. Tilaaminen verkkokaupasta on minulle tuttua jo aikaisemmin tilattujen yhdistelmävaunujen ja turvakaukalon myötä, joten tunsin tilaustoimituksen laadun jo ennakkoon. BabyMax tarjoaa kilpailukykyisellä hinnalla laadukkaita lastentarvikkeita, myös siis muitakin kuin Cybexin tuotteita. Kannattaa käydä tutustumassa heidän valikoimaansa. Itse olen ollut tyytyväinen asiakas jo kaksi kertaa aiemmin, eikä BabyMax pettänyt kolmannellakaan kerralla.


Alennuskoodilla emmi10 saat 10% alennusta tilauksesi loppusummasta BabyMaxin verkkokaupasta. Alennuslinkki ei ole tällä hetkellä käytössä, sillä sen toiminnassa on jonkinlainen vika. Käytä siis ostoksia tehdessäsi koodia emmi10, jolloin saat alennuksen tuotteista. Alennus koskee koko BabyMaxin valikoimaa ja on voimassa toistaiseksi. :-) 

BabyMaxilta tilatessa tuotteet ovat aina saapuneet kotiin alle viikossa. Keskimäärin meille on toimitettu tuotteet 4 arkipäivän aikana. Olen usein tehnyt tilauksen sunnuntai-iltana ja tuote on saapunut kotiinkuljetettuna ovelle torstai-iltaan mennessä. Kuinka kätevää! Tuotetta tilatessa näet, onko tuotetta varastossa. Jos varastosaldo näyttää plussaa, se voidaan lähettää sinulle heti, kun tilaus on käsitelty. Voin antaa käsi sydämellä suuren suosituksen BabyMaxille luotettavasta ja nopeasti tuotteiden toimituksesta. 


Koodilla emmi10 saat 10% alennuksen tilauksesi loppusummasta. 

Nyt myös sinulla on myös mahdollisuus tilata BabyMaxilta -10% alennuksella, jos teet tilauksesi tämän linkin kautta. Linkin kautta olet oikeutettu -10% alennukseen tilauksesi loppusummasta. Mukavia ostoshetkiä BabyMaxilla!

Liikenneturvallisuus keskiössä


Lasten turvaistuimet ovat kehittyneet valtavasti siitä, millaisia ne olivat minun ollessani lapsi.. Tietoisuus on lisääntynyt ja ennen kaikkea tutkimukset ovat osoittaneet, että lapsen on turvallisinta matkustaa selkä menosuuntaan vähintään 4-vuotiaaksi asti. Tämän jälkeen suositellaan turvavyöistuimen käyttöä kunnes lapsi on 150 cm pitkä. Voit lukea lisää liikenneturvallisuudesta Liikenneturvan sivuilta. Cybex Sirona Zi-isize turvaistuin mahdollistaa istuimessa lapsen matkustamisen selkä menosuuntaan 105 cm asti.


Cybex Sirona Zi -turvaistuin on turvallinen valinta. Istuimessa on integroitu lisäsivutörmäyssuoja (L.S.P. System), joka tuo tärkeää suojaa lapselle sivutörmäystilanteissa. Istuimen pääntuen saa 12 eri asentoon, jolla voi parantaa lapsen ajonaikaista turvallisuutta ja mukavuutta. Pääntuki siis kasvaa niin sanotusti lapsen mukana. Lisäksi istuimen saa kallistettua 5 eri asentoon vain yhdellä kädellä. Sirona-istuin ei siis pelkästään vain näytä hyvältä, vaan on aidosti turvallinen valinta.


Turvallisuuden lisäksi aikuisen ergonomiaa lisää 360-rotaatiotoiminto. Se mahdollistaa istuimen kääntämisen auton ovelle, jolloin lapsi on helppo asettaa turvallisesti istuimeen. Cybex Sirona Zi i-Size turvaistuin  on valmistettu kestävämmästä plus-kankaasta. Kangas on siis kestävää denimiä. Meidän istuimemme väri on Autumn Gold, josta itselleni tulee syksyinen ruska mieleen. Meidän yhdistelmävaunumme ja Cloud Z turvakaukalo ovat mustat, joten nyt päätimme revitellä ja tilata pirteän värisen istuimen autoon. Ja onhan tämä nyt aika ihana. 
Miksi valita Cybex Sirona Zi i-Size turvaistuin?


 360-astetta kääntyvä istuin eli 360° rotaatiotoiminto


 selkä menosuuntaan 105 cm asti


 yhden käden toiminnot ja säädettävä niskatuki


 lineaarinen sivutörmäyssuoja integroituna eli L.S.P. -järjestelmä


 etutörmäyssuoja: ER-teknologia 5-pistevaljailla


 isofix-kiinnitys, jossa merkkivärit asennukselle


 enegiaa absorvoiva kennorakenne, joka suojaa törmäystilanteissa lasta


 Autoliiton testaama istuin


 hyvännäköinen, laadukas ja viimeistelty kokonaisuus 


En tiedä jääkö meillä jo turvakaukalo kokonaan pois käytöstä ja jatkaisimmeko automatkoja jo turvaistuimen kanssa. Vai olisiko sittenkin vielä helpompaa puolivuotiaan kanssa käyttää kaukaloa? Testailemme nyt lisää turvaistuimen käyttöä ja tarvittaessahan isofix-kiinnityksen avulla on helppo käyttää istuimen sijaan taas kaukaloa. Cybex Sirona Z turvaistuin vaikuttaa kyllä todella hyvältä, turvalliselta ja mukavalta matkustaa vauvalle. Sen kyydissä on jo muutamat torkutkin otettu.  


Alennuskoodi!(ja linkki)

Alennuskoodilla emmi10 saat 10% alennusta tilauksesi loppusummasta BabyMaxin verkkokaupasta. 

Alennuslinkki ei ole tällä hetkellä käytössä, sillä sen toiminnassa on jonkinlainen vika. Käytä siis ostoksia tehdessäsi koodia emmi10, jolloin saat alennuksen tuotteista. Alennus koskee koko BabyMaxin valikoimaa. Koodi on voimassa toistaiseksi. :-)

Nyt myös sinulla on myös mahdollisuus tilata BabyMaxilta -10% alennuksella, jos teet tilauksesi blogilleni osoitetun linkin kautta. Linkin kautta olet oikeutettu -10% alennukseen tilauksesi loppusummasta. Linkki on voimassa toistaiseksi. Alennus koskee koko BabyMaxin valikoimaa.

Mukavia ostoshetkiä BabyMaxilla!


Share your opinion:

 1. En saanut linkin kautta alennusta vaan kassalla näkyy normaali hinta. Onkohan alennus enää voimassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Selvitin tätä, ja ilmeisesti alennus toimii ainakin, mikäli rekisteröityy tilauksen teon yhteydessä asiakkaaksi. Varmistan vielä asiaa heiltä. Pahoittelut puolestani, linkin pitäisi kyllä olla aktivoitu.

   Poista
  2. Heippa uudelleen! Alennuslinkissä on tosiaan jonkinlainen vika. Alennuskoodilla " emmi10 " saa tilauksen loppusummasta -10%. Alennuskoodi on voimassa toistaiseksi ja koskee koko BabyMaxin valikoimaa. :-)

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!