Suihkuhylly seinään?

30 lokakuuta 2021Suihkuhylly eli toisin sanoen saippuateline tuntuu olevan yksi harmaita hiuksia aiheuttava sisustuselementti. Meillä on ollut käytössä ruuvittomalla kiinnityksellä saippuateline, mutta nyt se on ollut jo pitkän tovin kylpyhuoneen lattiaa koristamassa. Saippuateline nimittäin pamahti eräs ilta seinästä alas, emmekä edelleenkään ole saaneet aikaiseksi kiinnittää sitä takaisin seinään. Huoh.


Seinään poraaminen ja ruuvikiinnitys ei vaan houkuttaisi yhtään. Tykkäisin kovasti teippikiinnityksestä, mutta jostain syystä en meidän kylpyhuoneen seinälaattoihin saanut tätä pysymään. En tiedä pitäisikö vielä kokeilla kertaalleen hyllyn kiinnittämistä tarroilla, jolloin ei tarvitsisi vielä ottaa järeämpiä aseita ( = porakonetta) käyttöön.


Tämä Nakan suihkuhylly on muuten todellä nätti, mutta tietysti harmittaa, jos se olisikin porattava seinään. Ruuviton kiinnitys oli yksi tärkeä tekijä saippuatelinettä valittaessa, ja sen takia valitsinkin meille juuri tämän telineen. 


Ehkä on vain yritettävä putsata seinä hyvin ja täräyttää uudet teipit telineeseen kiinni. Toki ajan kanssa, esimerkiksi saunan ovea avatessa saunoessa kylpyhuoneen seiniin kertyy hetkellisesti kosteutta, jolloin myös hyllyn teippipinta kostuu ja hiljalleen sen kestävyys antaa periksi. Ehkä on vain sinnikkäästi laitettava uutta teippiä vanhan perään sitä mukaan, kun hylly rojahtaa alas.  


Instagramin puolella jo kyselin vinkkejä tähän "ongelmaan". Olisiko sulla antaa mitään hyviä kikka kolmosia?

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!