DIY joulukoristeet puuhelmistä

24 lokakuuta 2021 

Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa & Somessa.com


Jouluun on 61 yötä. Uskoisitko?


Jos omaan joulukuuseen halajaa ripustaa itse tehtyjä joulukoristeita, olisi ensi kuun aikana hyvä aloitella jo niiden tekemistä. Täällä valmistettiin joulukoristeita jo hyvissä ajoin lokakuun puolella. Parempi ajoissa kuin liian myöhään. 


Kirjoitinkin jo edellisessä yhteistyöpostauksessa, kuinka olen aivan hullaantunut puuhelmiin. Meiltä löytyy kotoa puuhelmistä tehtyjä pannunalusia, maljakkokoristeita, pyyhenipsuja sekä uusimpana servettirenkaita. Nyt yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa laajensin puuhelmiperhettämme myös joulukoristeisiin. 


Näpersin villalangasta ja puuhelmistä suloisia, mutta yksinkertaisia joulukoristeita joulukuusta odottelemaan, joihin löysin inspiraatiota Pinterestistä. DIY joulukoristeet

Helpot itsetehdyt joulukoristeet valmistuivat villalangasta ja puuhelmistä. Käytin koristeiden tekemisessä mustaa ja ohran väristä lankaa sekä mustia ja puunvärisiä puuhelmia.  Voit kurkata valmistamiini joulukoristeisiin ohjeet Crazy Wonderful -blogista.


Joulukoristeisiin tarviset


Villalankaa (väreinä ohra ja musta)

Puuhelmiä 1,5cm halkaisijalla (musta ja puunvärinen)

Puuhelmia 2cm halkaisijalla (musta ja puunvärinen)


Joulukuusta meillä ei luonnollisesti kotona vielä ole, joten kuvasin tekemiäni koristeina kuusenoksiin ripustettuna. Kuusenoksat toimivat ihanasti myös sellaisenaan kattauksen kaunistajina, mutta niihin voi hyvin ripustaa koristeitakin lisäämään juhlafiilistä. Voin kyllä jo hyvin kuvitella, miten kivalta nämä itse tehdyt joulukoristeet näyttäisivätkään joulukuusessa. Jouluna saa toki käyttää ja leikitellä erilaisilla väreillä, mutta jotenkin nämä hillityn väriset koristeet toimivat myös todella hyvin. 


Tykkäätkö sinä enemmän kimalluskoristeita vai viekö hillityn väriset ja neutraalit koristeet voiton?

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!