Tumma pikkujoulukattaus ja DIY servettirenkaat

23 lokakuuta 2021


Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa & Somessa.com


Pikkujoulukausi alkaa olla pian kuumimmillaan. Tänä vuonna monet työpaikat taitavatkin jo järjestää pikkujouluja henkilöstölleen ja ravintolat täyttyvät pian iloisesta juhlakansasta. Meillä on ollut tapana viettää ystävien tai perheen kanssa pikkujouluja jonkun meistä kotona. Pikkujoulut ovat usein vietetty pitkälti ruokapöydän ääressä, jonka saattelemana teinkin tämän pikkujoulukattauksen. 


Pikkujoulukattauksessa on hyödynnetty Suomalaisen Kirjakaupan askarteluvalikoimaa. Valmistin kattaukseen puuhelmistä servettirenkaat ja laitoin tunnelmanluojiksi mustat kynttilät. Puuhelmet ovat olleet meidän kotona sisustushitti jo pyyhenipsujen ja pannunalusen muodossa, joten päätin kokeilla servettirenkaidenkin tekemistä itse. Ihanaa päästä virittäytymään hiljalleen joulun tunnelmaan. 








Pikkujoulukattauksesta tuli tumma, mutta kaunis kokonaisuus. Mustat servettirenkaat sopivat kivasti yhteen mustien kynttilöiden kanssa, ja miksipä ei kokonaisuuteen voisi sopia puunvärisetkin helmet. Kokeilin kattaukseen kahta eri maljakkoa. Kumpi sinusta toimii paremmin? 


Saatoit myös huomata kattauksen kuvissa vilahtaneet DIY joulukoristeet, jotka tulevat huomisessa blogipostauksessa nähtäville blogin puolelle. 




DIY: Servettirenkaat

Servettirenkaat valmistuivat super helposti mustia puuhelmia hyödyntäen. Suomalaisesta Kirjakaupasta sai sekä puunvärisiä että jo valmiiksi värjättyjä puuhelmiä, joista päädyin hyödyntämään nyt valmiiksi mustia. 


Servettirenkaiden tekoon tarvitset:


mustia puuhelmiä (9kpl per servettirengas)

mustaa ohutta kumilankaa


Servettirenkaiden tekemiseen tarvitsi 9 puuhelmeä per rengas. Pujotin puuhelmet kumilangan läpi ja solmin kumilangan päät yhteen. Kumilankaa kannattaa hieman kiristää, jotta lopputulos on napakka. Lopuksi pujotin kumilankojen päät piiloon helmen sisään, jolloin ne eivät sojota esillä. Ja niin helppo, nopea ja nätti kattauskoriste on valmis!










 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!