Syksyistä sisustusta eteiseen pampasruohoilla

22 lokakuuta 2021 Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa & Somessa.com


Onko siellä jo sisustettu kotiin syksyä? Meidän kotiin syyssisustusta tuli jo kuukausi sitten tyynynpäällisien muodossa. Nyt syksy on jo pitkällä lokakuun lopussa ja kohta onkin hiljalleen aika kääntää katseet kohti joulua. Ihanaa! Halusin kuitenkin piristää meidän eteistä vielä pienellä syksyisellä sisustusmuutoksella ennen jouluvalmisteluja - nimittäin pampasruohoilla (pampaheinillä, pamparuoholla... you name it).  Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa ja tulevista on yhteistyöjulkaisuista ensimmäinen. 


En itseasiassa edes tiennyt, että Suomalaisen Kirjakaupan valikoimasta löytyy paljon erilaisia sisustustarvikkeita. Olen jotenkin aina mieltänyt Suomalaisen Kirjakaupan juurikin kirjoihin sekä koulu- ja askartelutarvikkeisiin erikoistuneena. Näitä pampasruohoja löytyy Suomalaisen verkkokaupasta kahta eri tyyliä: viileän ja lämpimän sävyiset pampasruohot. Meille valikoitui viileän sävyinen setti, joka sopii hyvin eteisen pyöreän, kultareunuksisen peilin kanssa. Voit käydä tutustumassa Suomalaisen Kirjakaupan valikoimaan tästä

Pampasruoho sisustuksessa


Pampasruohot ovat olleet modernissa ja boheemissa sisustuksessa pinnalle viimeisen parin vuoden ajan. Itse en koskaan ole niitä kotiin hankkinut, vaikka ovathan ne super nättejä ja omaa silmää miellyttänyt. Nyt kuitenkin vihdoin uskaltauduin hypätä jengiin. Pampaheinät viimeistelevät kyllä täydellisesti syksyisen sisustuksen. Kirjakaupan pampasruoho on keinotekoista, joten ei tarvitse pelätä sen varisemista.


Pampasruohoja voisi käyttää esimerkiksi syksyisen kranssin tekemiseen tai hyödyntää osana syyskattausta. Servettirenkaisiin voisi sujauttaa pienen erotellun ruhonipun, jolla saisi kattauksesta nätin ja viimeistellymmän. Syksyinen kranssi valmistuisi helposti esimerkiksi hyödyntämällä metallirengasta, joita on saatavilla myös Suomalaisen Kirjakaupan valikoimasta. Päädyin kuitenkin nyt tällä kertaa pitämään pampasruohot sellaisenaan ruukussa. Ja aika hyvin ne toimivat ihan vain sellaisenaan koristeena, vai mitä? 


Kotiin tultaessa on kiva, että eteisenkin sisustukseen on kiinnitetty edes vähän huomiota. Eteisen kuulee usein olevan kodin käyntikortti, joten onhan se kiva, että oven avatessa vastassa on viihtyisä näky kenkä- ja vaatesekamelskan sijaan. Myönnettäköön, että meilläkään eteisen kenkäkaapin päällinen ei aina pysy siistinä, mutta sellaista se tietysti arjessa välillä on. Ja saa ollakin. Nyt eteinen on kuitenkin nätisti koristeltu vielä hetkeksi syksyyn ennen pian alkavia jouluvalmisteluja. En malta odottaa <3 


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!