DIY unikkokassi

04 marraskuuta 2021Kaupallinen yhteistyö: Suomalainen Kirjakauppa & Somessa.com

Hiljalleen alkaa olla aika pohtia joululahjojen hankintaa tai niiden valmistamista itse. Onko sinun antamasi joululahjat valmiina kaupasta hankittuja vai diy-versioita? Olen viime vuosina tehnyt osan joululahjoista tai vähintään joulukorteista itse, joka on kivaa puuhaa. En ehkä ole taitavin askartelija, mutta oikein askarteluun uppoutuessa, lopputulos voi olla oikein kiva. 

Kangaskassi on käytännöllinen ja kiva lahja. Kangaskasseja voi käyttää moniin tarpeisiin: koulukirjoille, vauvantarvikkeille, kaupunkilaukkuna tai ihan vaan perinteisenä ostoskassina. Omannäköisen kangaskassin saa luotua helposti kangastussia käyttämällä. Kangastussilla voi piirtää kankaaseen kuvioita tai kirjoittaa tekstiä, jonka avulla kassista saa uniikimman ja omistajansa näköisen. Jos kangaskassin ompelu ei onnistu omin käsin, saa sellaisen helposti hankittua Suomalaisesta Kirjakaupasta. Samasta paikasta löytyy myös kangastusseja
Näin valmistuu unikkokassi

Suloisen unikkokassin valmistamiseen tarvitset valmiin kangaskassin, kangastussin, lyijykynän, sakset ja leivinpaperia. Lisäksi tarvitset kuvamallin, jonka avulla kuva piirretään leivinpaperille. Minä käytin tämän kassin kuvan tekemiseen keittiöpyyhettä, josta piirsin leivinpaperille nätin Marimerkon unikon. 


Unikkokassin ohjeet 

Piirrä haluamasi kuva leivinpaperiin asettamalla leivinpaperi kuvan päälle. Tämän jälkeen leikataan saksilla kuvio ääriviivoineen irti ja asetetaan kangaskassin päälle. 

Kangastussilla piirretään leivinpaperista kuvan ääriviivat kankaaseen. Aika yksinkertaista, eikö?


Ja niin kassi "omalla" kuvalla on valmis. 


P.S. Suomalaisesta Kirjakaupasta saa muuten ihan valmiita oikeita Marimekon kasseja. Näin joululahjavinkkinä, hihi.Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!