Näitä jään kaipaamaan - nykyisen kodin suosikit

30 marraskuuta 2021

Nykyisessä kodissamme on monia toimivia juttuja. Osa on sellaisia, joista olen tykännyt jo pitkään. Ja osa sellaisia, jotka olen löytänyt jostain syystä vasta hiljattain. 


Vaikka en tulevasta muutosta olekaan kauhean haikeissa fiiliksissä, olen alkanut salaa jo kaipaamaan tiettyjä ominaisuuksia kodissamme. Väliaikaisessa kodissa ei tule olemaan samoja ratkaisuja, mutta mahdolliseen tulevaan "viralliseen" kotiin ne on toki mahdollista saada.


Mitä kaikkea tuleekaan ikävä?


Nykyisessä kodissamme jään kaipaamaan


Sadesuihku


Meillä on kylppärissä sadesuihku, jonka olen ottanut kunnolla käyttöön vasta viime kuukausien aikana. En todella tiedä, miksi en aikaisemmin ole nautiskellut pehmeästä sadesuihkusta, vaan olen peseytynyt aina perinteisellä suihkulla. Sadesuihku on kaiken lisäksi vielä niin nättikin, että sellaisia haluan kyllä kaksin kappalein tulevaan kotiimme. Nyt täytyy nauttia sadesuihkusta vielä viimeisetkin hetket. 
Takka


Tarvitseeko edes mainita miksi? Takka on ollut jotenkin todella spesiaali rivitalokodissa. Tai en ainakaan itse ole kovin moneen rivitaloon törmännyt, jossa takka olisi. Ihana pieni, suloinen takkamme. Tämä on ollut yläkerran lämmityksessä suuri plussa.

WC:n ja kylpyhuoneen lattialämmitys


Lämmin lattia varpaiden alla? Kyllä, kiitos.


Kuivausrumpu


Kuivausrumpu on ollut vauva-arjessa niin hyvä. Toki olemme käyttäneet sitä kovasti jo ennen vauvaakin, mutta nyt se on ollut jotenkin extra luxusta. Inhoan pyykkien ripustamista, joten kuivausrumpu on auttanut kivasti kotitöiden teossa. Ennen tätä kotiamme en ole koskaan omistanut kuivausrumpua, mutta rakastuin siihen heti. Sellainen tulee kyllä meille heti, kun väliaikaiskodin jälkeen meillä on oma koti! Se on varmaa.

Iso kaappipakastin


Tämä ei aina ole niin itsestäänselvyys, vaikka niin ajattelisi. Nykyinen kotimme oli itseasiassa aivan ensimmäinen koti, jossa minulla on ollut käytössä kaappipakastin jääkaappipakastimen sijaan. 


Iso terassi ja suojaisa takapiha


Meidän kodissamme on ihana iso terassi, johon on mahtunut hyvin terassikalusteita ja grillejä. Miehelleni grillaus ja ylipäätään ruoanlaitto pitkän kaavan kautta on ollut tärkeä "harrastus", joten ainakin tulevana kesänä siitä joudutaan todenäköisesti tinkiä väliaikaiskodissa asuessa. Tämä terassi on myös suunnattu niin, että sen suojaksi jää kesäisin puistikkoa ja puita. Niin ihana.
Monia toimivia juttuja on meidän nykyisessä kodissa ollut, joista seuraavatkin asukkaat pääsevät nauttimaan. Tavallaan on sääli lähteä, mutta samalla olen täysin avoin kaikelle uudelle. 


Joskus on luovuttava, jotta voi saada tilalle jotain uutta.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!