Joulun viettoon

23 joulukuuta 2021Ihanaa aatonaattoa! Täällä jouluvalmistelut ovat jo aika hyvällä mallilla. Tehdään lahjakierros vielä tänään illalla sekä pieniä ruokavalmisteluja. Tästä joulusta ei olla otettu mitään suurempaa stressiä. Perusteellista joulusiivousta ei tehty, vaan tavanomainen siivous riitti meille nyt hyvin. Rentous on tän joulun avainsana.

Aamu on mennyt oikein rauhallisesti. Heräsimme poikkeuksellisesti jo 06:15. Yleensä meidän tyttö nukkuu pidempään ja herää vasta 8-9 aikaan, joskus jopa vasta 10. Nyt ensimmäiset unet alkavatkin olla pian päätöksessä ja saan ehkä juuri ja juuri reaaliajassa teille pienet kuulumiset tänne. Ennennäkemätöntä, haha.
Kiireetön joulu


Tämän joulun tavoite on viettää se kiireettömästi. Ei suurempaa stressiä lahjoista, ruoista, leivonnaisista, siivouksesta tai mistään muustakaan. Haluan keskittyä täysin meidän vauvamme ensimmäiseen jouluun ja nauttia läheisten kanssa vietetystä ajasta. Stressataan joulusta sitten tulevina vuosina enemmän, jos tarve vaatii. 

Sain ystävältäni pari viikkoa sitten amarylliksen. Nyt sen kukat ovat auenneet juuri sopivasti jouluksi. Valkoinen amaryllis on todella nätti ja sopii ihanasti jouluun. Muita joulukukkia ei olekaan nyt hankittu, joten kiva, kun on yksi piriste! Jos oikein ymmärsin, tämän voisi saada kukkimaan useamminkin, mutta omiin viherpeukalotaitoihini en luottaisi. 

Nyt jouluntoivotuksien saattelemana lähden viettämään "jouluvapaita". Ihanaa joulua sinne ja palataan taas pian!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!