Sormiruokailun starter pack

17 helmikuuta 2022Kaupallinen yhteistyö: Herobility


Sormiruokailua on harjoiteltu viime aikoina taas kovasti tässä taloudessa. Kurkku, banaani ja porkkana tuntuvat maistuvan jo hienosti, ja lisäksi on testailtu pariin otteeseen parsakaalia. Meillä on ollut sormiruokailuissa käytössä nyt Herobilityn ruoka-alusta sekä ruoka-alustaan kiinnitettävät kulhot ja lautaset. Nämä ovat olleet käytössä muutamia viikkoja ja olen tykännyt niistä kovasti. Sain Herobilitylle jälleen alennuskoodin, joka on voimassa 28.2.2022 asti. Koodilla EMMI10 saat 10% alennuksen tilauksestasi. Herobilityllä on juuri nyt meneillään alennusmyynti ja alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista.

Sujuvaa sormiruokailua


Sormiruokailun tueksi kannattaa hankkia hyvät ja toimivat välineet, joilla sormiruokailusta tulee astetta mukavampaa - niin vauvalle kuin vanhemmallekin. Tärkeimmät välineet ovat tietysti vauvan pienet sormet, mutta pienillä lisävarusteilla saa sujuvoitettua syömistä. Vaatteet pysyvät puhtaina, kun sormiruokailujen ajaksi laittaa hihallisen ruokalapun ylle, jolloin ei tarvitse varoa lempparibodyn sotkeutumista. Vaikka sotku on kyllä tässä hommassa aivan sallittua! 

Pöytään tai syöttötuolin tarjottimeen kiinnittyvä silikoninen ruoka-alusta on sormiruokalussa ihan huippu, sillä siihen saa erilliset ruokakulhot tai -lautaset kiinni. Aikaisemmin meillä sormiruokailtiin joko suoraan tästä tarjottimelta tai jonkin muovirasian kannen päältä, mutta on tällainen ruoka-alusta tuhat kertaa kivempi. Muovirasian kansi muuten lensi aika äkkiseen pikkuruokailijan käsittelyssä lattialle. Meillä on käytössä Herobilityn mintunvihreä ruoka-alusta sekä samaan settiin sopivat lautaset ja kulhot. Meillä on käytössä kolme erilaista Eco-sarjan kulho- ja lautasmallia: 1, 2 ja 3. Herobilityn ruoka-alustaan saa myös paremman pidon ruoka-alustan alle laitettavalla ruoka-alustan Grip-lisäosalla. Meiltä löytyy kotoa nyt myös tämä grip-lisäosa, jonka avulla ruoka-alustan saa tiukemmin kiinni Tripp Trapp syöttötuolin tarjottimeen. Huomioi kuitenkin, että tätä ei ole suositeltavaa käyttää puu- tai maalatuilla pinnoilla. 

Sormiruokailun starter pack:


1. Ruoka-alusta
2. Ruoka-alustaan kiinnitettävät kulhot ja lautaset
3. Hihallinen ruokalappu
4. Koira
1. "Tippuisikohan mulle tänään mitään."
2. "Ahaa, nyt näyttääkin jo lupaavalta..."
3. "Porkkana - se putosi! Äkkiä hakemaan."


Täytyy myöntää, että koirasta on iso apu sormiruokailun treenailussa. Meidän koira on ainakin kovin kaikkiruokainen ja imuroi lattialle pudonneet ruokahippuset aika tehokkaasti. Välttämättömyys koira ei tietysti sormiruokailussa ole, mutta suosittelen suuresti! :-D Kuvissa vilahteleekin myös tämä meidän sormiruokailun siivooja, mutta todellisuudessa hän ei kyllä ihan tuolla sohvalla saa istua, kun sormiruokailut on menossa. Lavastus sallittakoon tällä kertaa. 

Vinkkinä muuten, että näin tiivis keittiö-ruokailutila-olohuone kuin meillä nyt on, tuo pientä extra jännitystä sormiruokailuun. Banaanit ja porkkanat nimittäin lentelee välillä sohvalle. Hupsiiis! Ei ehkä paras paikka syöttötuolille, mutta ainut järkevä meidän tässä kodissa. Säntäilen sitten myös itse mikrokuituliinan ja puhdistusaineen kanssa ruokapalojen perässä. 

Herobility tarjoaa vauvojen tuotteita, erityisesti erilaisia tuttipulloja ja ruokailuvälineitä, mutta myös puruleluja, ruoka-alustoja ja termospulloja. Herobilityllä on ympäristöystävällinen Eco-sarja, jonka tuotteet valmistetaan kasvipohjaisista materiaaleista, biomuovista tai PLA-maissitärkkelyksestä. Yrityksen kehittämät tuttipullot ovat palkittu Ruotissa testivoittajina niiden kaksinkertaisen antikoliikkijärjestelmän ja ergonomisen tuttiosan ansiosta. Herobility tekee myös liiketoiminnassaan paljon hyvää, sillä yritys lahjoittaa osan voitoistaan hyväntekeväisyyteen, kuten World Childhood Foundation ja Trees for the Future organisaatioihin. Tärkeällä asialla siis lapsien ja maapallon hyväksi. ♥

A l e n n u s k o o d i   28.2.2022     a s t iHerobilityn valikoimasta saat koodilla EMMI10 nyt tämän kuun loppuun asti (28.2.2022) 10% alennuksen tilauksestasi. Herobilityllä on juuri nyt meneillään alennusmyynti, joten tuotteita saa nyt suopeaan hintaan. Alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!