Täydelliset lilat pöksyt

18 maaliskuuta 2022Violetti, lila, laventeli - you name it. Oonko jo muistanut kertoa, kuinka r a k a s t a n lilaa väriä? Erityisesti sellainen hempeä laventeli on nyt ihan oma ykkösjuttu, mutta myös muut violetin eri sävyt miellyttää kovasti. Ilmeisesti olen tässäkin innostuksessa vähän jälkijunassa, mutta ehkä olen vähän tällainen hitaasti syttyvä.

- sisältää *mainoslinkkejä - 


Meidän tytön vaatekaappiin onkin nyt alkanut löytää vaatekokojen kasvaessa yksi toinen toistaan kivempi lilan värinen vaate. Viimeisimpänä hankinta vauvan vaatekaappiin päätyivät nämä super ihanat *lilat ribbilegginsit. Legginsit ovat *Lindexin mallistosta ja olivat pienessä alennuksessakin. Nämä ovat aika reilua kokoa ja leveää mallia, joten eivät ehkä istu parhaiten kaikkein sirommille pikkuisille. Ribbilegginsit ovat yleensäkin aika hyviä pöksyjä pienille, sillä ne harvemmin puristavat lainkaan. Meillä on ollut sekä näitä Lindexin että Kappahlin legginsejä. 

Yhdistin lilat legginsit tämän toisen i h a n a n vaatteen kanssa, nimittäin Marimekon unikkobodyn kanssa. Tämä väri ja kuosi on jotenkin niin herkullinen, että voisin pukea koko meidän pienen tytön vaikka päästä varpaisiin tähän, haha. Lindexin legginsit tuntuvat istuvan tämän bodyn kanssa ihan täydellisesti - melkein kuin ne olisivat samaa settiä. 

Marimekon bodyt ovat muuten osoittautuneet myös todella kivoiksi ja pidän niiden materiaalista ja mitoituksesta muutenkin. Nämä ovat sellaista aika kivan joustavan oloista matskua, mutta ei kuitenkaan löpsähdä ja menetä muotoaan käytössä tai pesujen jälkeen. Toki Marimekon vaatteet ovat lastenvaatteiksi aika hintavia, mutta meiltä näitä löytyy nyt "vaan" 2kpl eri väreissä, joten ehkä sen vielä kestää. Ja tämä vaatekoko varmaan menee kuitenkin useita kuukausia. 


Eikö olekin aika suloisia? 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!