Sähkökäyttöinen langaton rintapumppu

02 huhtikuuta 2022


Aikaisemmin olen kirjoittanut Beemoon rintapumpusta blogiini. Sille rintapumpulle kävi kuitenkin meidän muutossa vähän ikävästi, sillä onnistuin hukkaamaan sen kaksi pumppaamisen kannalta tärkeää osaa. Ajatus arjesta ilman rintapumppua alkoi tuntua ahdistavalta, joten päädyin hankkimaan uuden sähkökäyttöisen rintapumpun, mutta tällä kertaa eri merkiltä. Vaikka olen ollut tyytyväinen Beemoon rintapumppuun, on tämä uusi itseasiassa osoittautunut vieläkin paremmaksi. 

sisältää *mainoslinkkejä


Päädyin hankkimaan *Petite Cherien sähkökäyttöisen rintapumpun. Petite Cherien rintapumppu on käyttökokemuksieni perusteella laadukkaan oloinen ja tämän takia todella hyvä hinta-laatusuhteeltaan - sanoisin, että jopa parempi kuin *Beemoon pumppu. Rintapumpussa on helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Beemoon pumppu ehkä edustaa hieman vanhentunutta teknologiaa tähän Petite Cherien pumppuun verrattuna, mutta ajaa toki silti ihan hyvin sekin asiansa.


Petite Cherien *rintapumpussa on akku, joka mahdollistaa sen käytön myös ilman verkkovirtaa. Tämä ominaisuus on osoittautunut aika huipuksi, sillä maidon pumppaamisen voi tehdä missä vain etsimättä ensin pistokepaikkaa. Akku on omassa käytössäni kestänyt useamman pumppauskerran (tähän asti ainakin 5 kertaa noin 10 minuuttia per kerta). En siis osaa ihan tarkalleen sanoa kuinka kauan pumpulla voi ilman verkkovirtaa pelkän akun voimalla pumpata, mutta ainakin omiin tarpeisiini nähden riittävästi. Latasin pumpun uudelleen täyteen, kun näytössä näkyi akun kestossa 1/3 pykälää jäljellä. Pakkauksessa tuli mukana adapteri, säilytyspullo, pullonpidike, sulkemiskansa ja lisäletku & letkunkytkin. Pidän ehkä hieman enemmän myös näistä Petite Cherien rintapumpun osista ja kokoamisesta verrattaessa Beemoon rintapumppuun. Jos nyt olisin uuden valinnan edellä ja pallottelisin ottaisinko Beemoon vai Petite Cherien rintapumpun, niin aivan ehdottomasti valintani olisi *Petite Cherien pumppu.Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!