Seinäelementit pystyssä

24 toukokuuta 2022


Tänään oli yksi kauan odotetuista aamuista. Tänään oli se aamu, jota olen odottanut yhtä paljon kuin lapsena saattoi odottaa joulua. Meidän tulevan kotimme pystytys aloitettiin. Ensimmäiselle pystytyspäivälle sattui erinomainen sää, sillä aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteet olivat kohonneet kahteenkymmeneen. Talo toikin tulessaan myös kesän.


Mieheni ehti käydä aamulla tontilla ennen töitä ja näki mm. seinäelementtien nostot livenä. Me menimme myös minin kanssa nopeasti ennen muskaria ihmettelemään perustusten päälle nousseita seiniä. Voi mikä fiilis oli nähdä nyt talo siellä kohoamassa. Se mitä on puoli vuotta sitten suunniteltu paperille, on pian koko komeudessaan tontilla.  Tätä on todellakin odotettu.
Pystytysaamun saldona seinäelementit paikoillaan


Pystytysaamuna tontilla oli edetty ripeästi. Kun saavuimme aamulla yhdeksän jälkeen minin kanssa tontille, oli kaikki seinäelementit jo paikoillaan. Pystytys jatkuu vielä koko päivän iltaan asti. Illalla nosturin olisi ilmeisesti tarkoitus lähteä jo tontilta pois, joka tarkoittaa sitä, että kattoristikot nostettaisiin myös tämän päivän aikana ylös. Käymme illalla vielä uudelleen ihmettelemässä edenneitä pystytystöitä ja VOIN LUVATA, että tulen päivittelemään tänne pystytyksen eri vaiheita. Myös meidän vastaava työnjohtaja käy tänään katsastamassa päivän saldoa tontilla. Talo näytti ainakin seinien osalta ulkoisesti juuri sellaiselta kuin olimme toivoneetkin - pystypanelointi ja olohuoneen isot ikkunat ovat ihanat. 


Nyt meidänkin tontti on ilmeisesti sitten muuttunut raksaksi. Ihan huippua, kuinka vauhdilla asiat ovat edenneet ja kuinka nopeasti toukokuun loppu sitten vaan tulikin. Tästä on hyvä jatkaa!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!