Edulliset sukkatossut taaperolle

11 kesäkuuta 2022


Taaperoille on tarjolla monenlaisia kenkävaihtoehtoja ulkoiluun. On tavallisia kenkiä, paljasjalkakenkiä ja kenkiä näiden väliltä. Meidän miniltä löytyy nyt kesälle kahdet lenkkarit sekä kahdet tossut. Olen pitkään pohtinut paljasjalkakenkien hankintaa, mutta koska kävely on vielä vain kävelykärryn avustuksella tapahtuvaa, olemme menneet vielä kuitenkin ihan tavallisilla lenkkareilla ja tossuilla. 


Paljasjalkakenkien virkaa meillä on ajanut nyt sukkatossut, joista ajattelin nyt antaa edullisen vinkin. Nämä kuvissa vilahtelevat sukkatossut kannattaa ottaa kokeiluun, sillä ne ovat aivan loistavat taaperon ulkoiluun!Sukkatossut, jotka oikeasti pysyvät jalassa


Löysin meille käytettynä todella siistikuntoiset Slipstop-tossut, mutta kaipasin niiden rinnalle vielä toisia sukkatossuja. Tokmannilta löytyi tarjouksesta 7,99€ (norm. 9,99€) maksavat sukkatossut, jotka lähtivät ostoskorin kautta kotiin kokeiluun. Ja onneksi lähtivät, sillä nämä sukkatossut ovat aivan huiput, eivätkä todellakaan hinnalla pilatut. 
Tokmannin sukkatossuja on saatavilla ainakin kolmessa eri värissä: tämä kuvissa näkyvä musta sekä sen lisäksi keltainen ja pinkki. Me päädyimme mustaan, sillä se sopii hyvin yhteen oikeastaan kaiken kanssa. 


Tossut ovat osoittautuneet todella hyviksi ja ne oikeasti pysyvät jalassa niin hiekkalaatikkoleikeissä kuin pihalla kävelykärryn kanssa seikkaillessa. Tossut löytyvät Tokmannilta nimellä noixx Hippa, mutta ilmeisesti suuren kiinnostuksen vuoksi pienimmät koot ovat pitkälti jo myyty loppuun monessa liikkeessä ja verkkokaupassa. Näitä toivottavasti tulee myyntiin viimeistään taas ensi vuonna, joten kannattaa painaa tämä tossuvinkki mieleen. 

Tossut saa pohjasta rullattua aivan rullalle eli ne ovat käytännössä paljasjalkatossut. Tossujen pohja on pitoa tuovaa TPR-kumia. Tossujen pohjallisen saa irti, joten tossut ovat helppo kuivattaa. Emme ole käyttäneet tossujen kanssa lainkaan sukkia, vaan pelkkä tossun oma sukka on riittänyt lämpöisillä kesäkeleillä hyvin. 


Iso suositus meiltä näille sukkatossuille. Jos oman paikkakuntasi Tokmannilta on vielä näitä saatavilla, kannattaa ehdottamasti ostaa kokeiluun. Meille näistä on tullut yhdet ihan suosikkikengät ulkoiluun.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!