Lattiavalua vaille

22 kesäkuuta 2022Hei, mitä sulle kuuluu? Täällä on kotiuduttu juuri kesäloman ensimmäiseltä reissulta, nimittäin siskoni luota pidennetyn viikonlopun jäljiltä. Reissut ja läheisten kanssa vietetty aika on ihanaa, mutta pitkään autossa istuminen ei ehkä lapsen kanssa ole aina lemppari juttu. Onneksi meillä meni matkat taas todella hyvin. Vinkkinä, että automatkat kannattaa ajoittaa lähelle päiväunia...


Meidän pidennetty viikonloppu Raumalla piti sisällään ulkoilua, saunomista ja altaassa oloa terassilla, leikkipuistoilua, päiväunia, sarjan katsomista sekä hyvää ruokaa ja herkkuja. Lasten kanssa tuntuu, että päivät menevät yhdessä hujauksessa, joten oli kiva, ettei päiviin oltu tungettu liikaa ohjelmaa. Ulkoilu ja rento tekeminen onkin eniten ainakin omaan mieleeni. 


Lattiavalulla juhannukseen


Mitäpä sitten meidän raksalle kuuluu? Talolla kävimme viimeksi nopeasti lauantaiaamuna ennen reissuun lähtöä, jolloin tilanne oli vielä sama töiden suhteen kuin aikaisemmin samalla viikolla. Itse en eilen päässyt enää illasta käymään raksalla, sillä iltatoimet kutsuivat heti kotiin saavuttua. Mieheni lähti onneksi käymään paikan päällä ja lähetti minullekin muutamia kuvia talolta. Miltäs siellä nyt siis näyttääkään?


Raksalla on saatu sisätöitä hyvin hoidettua ensi viikolle ajoittuvaa lattiavalua varten. Alustavan aikataulun mukaan lattiavalu olisi ollut jo tällä viikolla, mutta juhannuspyhät sotkevat jo itsessään kuvioita aikataulun suhteen. Nyt siis sisätöitä viimeistellään vielä ennen juhannusta, jotta kaikki olisi sitten valmista valua varten ensi viikolla. 


Lattiavalu on ainakin itselleni yksi isoista stepeistä koko taloprojektissa. Se on tietynlainen rajapyykki sille, että sisätyöt todella pääsevät vauhtiinsa. Lattiavalun jälkeen nousevat aika nopeasti sitten jo väliseinät ja pääseekin paremmin hahmottamaan huoneita. 


Nyt kuitenkin ennen lattiavalua toivotan ihanaa juhannusta sinulle!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!