Aunrinkosuojaa UV-asuilla vauvalle ja taaperolle loppukesään

15 elokuuta 2022Auringolta suojautuminen on niin pienelle lapselle kuin aikuisellekin tärkeä asia. Ensisijaisesti pyrin suojaamaan lapsen vaatteiden avulla auringonsäteiltä, mutta jossain tilanteissa aurinkorasvaakin on laitettava suojaksi. UV-asut ovat kuumilla kesäpäivillä ja erityisesti rannalla ja uimisessa todella toimivia pienellä vauvalla tai taaperolla, joten ajattelin jakaa muutaman meidän UV-asusuosikkimme nyt täällä bloginkin puolella. Meidän kaikki UV-asut on hankittu Jollyroomista
*sisältää mainoslinkkejä


UV-asuja kesähelteille

UV-asu antaa suojaa pienen lapsen herkälle iholle auringonsäteiltä. Meillä on ollut käytössä vetoketjullinen UV-asu eli hyvin auringolta suojaava pitkähihainen kokopuku. UV-asu on Jollyroomin valikoimasta saatava Lindbergin Pacific UV-puku*, jota saa kahdessa värissä: joko greigenä tai beigenä. Hankimme Jollyroomilta myös greigeen UV-pukuun mätsäävän UV-lippiksen, jota saa kahdessa eri koossa: baby tai junior. UV-asu vastaa aika hyvin mitoitustaan ja tämä 86/92 menee jo hyvin 1-vuotiaalle. Vaikka UV-asussa on pitkät hihat ja lahkeet, se ei kuitenkaan vaikuta hiostavalta. 


Koska Jollyroomilla on ollut nyt loppukesästä todella hyvät alennukset meneillään, päädyimme hankkimaan myös ensi kesälle tämän samaisen UV-asun isommassa koossa. Ja koska myös pään ja kasvojen suojaaminen on tärkeää, hankimme myös suuremmassa koossa tämän samaisen söpön UV-lippiksen koossa "junior". UV-hatusta baby koko menee hyvin noin 1,5-vuotiaaksi asti ja noin 2,5-vuotiaalle alkaa sopimaan päähän jo juonior-malli.Haluaisimme mitä todennäköisimmin hankkia myös ensi vuonna meidän minille tämän samaisen UV-asun, joten kiva kun ne sattuivat löytymään nyt mojovaan tarjoushintaan etukäteen.

Toisena UV-asuna tähän kesään (ja mahdollisesti myös ensi kesään reilun mitoituksen ansiosta) hankimme kaksiosaisen Nordbjørn Sandhamn UV-asun. Hankin asun erityisesti tulevaa alkysyksyn Rodoksen reissua silmällä pitäen, sillä siellä auringolta suojaaminen korostuu entisestään. Rannalla ja altailla tulee varmasti vietettyä paljon aikaa, joten on kätevää, kun UV-asuja on kaksi. Voi siis hieman vaihdella tarpeen mukaan. Tämä UV-asu on ehkä himpun paksumpaa materiaalia kuin Lindbergin puku, joten käytössä sitten näkee, millaisia eroja toisen puvun kanssa ilmenee. Tämä kaksiosainen UV-asu oli onneksi myös nyt todella hyvässä tarjouksessa ja hintaa ei jäänyt kuin vajaa 15 euroa.


Jos kaipailet vielä tälle kesälle tai ensi kesään UV-asuja lapsellesi, kannattaa nyt kurkata Jollyroomin valikoima. Nyt UV-asuja saisi todella huokeaan hintaan., sillä usein UV-asut myydään seuraavana keväänä taas normaalihintaisena. Pääset Jollyroomiin ostoksille tästä. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!