Tikkurilan Höyhen

24 elokuuta 2022Kävimme toukokuussa talotoimittajan tarjoamassa sisustussuunnittelussa, jossa kävimme läpi kaikki uuden kodin pintojen sisustusmateriaalit. Päätimme tällöin myös kotiimme yleissävyn, joka kuitenkin päädyttiin vielä vaihtamaan toiseen sisustussuunnittelijan ehdotuksesta. Vaalean yleissävyn valinta ei ole todellakaan mikään helpoin rasti ja isommasta mallipalasta olikin ilmennyt, että valitsemamme sävy taittaisi hieman vaaleanroosaan. Vaaleanpunainen vivahdus ei ollut toiveisamme, joten tilalle päädyttiin valitsemaan Tikkurilan Höyhen. 


Tikkurilan Höyhentä meillä ei ole ollut koskaan aiemmin missään aikaisemmissa kodeissaissamme. Ahkeran Instagramin ja Facebookin sisustusryhmien selailun jälkeen ajatus tästä sävystä tulevan kotimme yleissävynä kuitenkin vahvistui. Höyhen vaikuttaa sopivan vaalealta, mutta kuitenkin pehmeältä ja lämpöiseltä sävyltä. Toisena vaihtoehtona olimme pohtineet myös Tikkurilan Höyry-sävyä, mutta tämä olisi ollut selkeästi harmaampi ja kylmempi vaihtoehto. Tikkurilan Höyry taitaakin itseasiassa olla sama kuin "maalarin valkoinen"? Korjatkaa, jos olen väärässä. 


Viimeisimmässä kodissamme meillä oli yleissävynä Tikkurilan Paperi, joka on toki sekin kaunis vaihtoehto. Paperi on kuitenkin todella puhdas valkoinen, joten koimme, että yhdessä valkoisen keittiön ja katon kanssa se olisi ehkä jopa turhankin kliini valinta. Toivon, että Höyhen olisi sopivan pehmeä sävy, joka korostaisi valkoisia keittiönkalusteita ja listoja. Onneksi sisämaalaus on helppo toteuttaa myöhemmin uudelleen, jos sävyvalinta olisi mennyt aivan metsään.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!