Raksakuulumisia - Väliseinät ja kattopaneelien asennus

21 syyskuuta 2022


 

Kaupallinen yhteistyö: Sievitalo


Palasimme viime viikolla sunnuntaiyönä ulkomaan reissulta lämpimästä. Olimme viikon Rodoksella ja reissu oli kaikkiaan onnistunut. Lentomatkat pienen taaperon kanssa jännitti luonnollisesti etukäteen, mutta onneksi aivan turhaan. Lennot sujuivat nimittäin todella hyvin. 


Lomamatkan aikana raksalla oli myös tapahtunut edistystä. Väliseinät alkavat olla valmiit ja samoin kattopaneelit on saatu asennettua pitkälti kaikkiin huoneisiin. Meille valikoitui Sievitalon vakiomalliston valkoinen kattopaneeli, joka jo nyt asennettuna kirkasti kivasti tiloja. Väliseinien levytyksien osalta lisäsimme muutamiin tiloihin vanerilevyä seinäkiinnitysten takia. Hankimme vanerilevyt itse ja sovimme timpurimme kanssa niiden asentamisesta. Täytyy jälleen kehua, kuinka sujuvaa yhteistyö Sievitalon timpurin kanssa on ja kuinka tyytyväisiä olemme hänen ammattitaitoonsa. Kävipä tuuri tässäkin! 


Vanerilevyä lisättiin mm. olohuoneen päätyseinään, kaikkiin makkareihin sekä eteiseen ja arkieteiseen. Olohuoneeseen lisäsimme levyä lähinnä TV:n takia. Makuuhuoneet ovat myös suunniteltu siten, että kaikkiin on mahdollista kiinnittää TV seinälle ja lisäksi vanerilevystä on etua myös mahdollisien seinähyllyjen kannalta. Arkieteiseen on tarkoitus lisätä jonkinlainen hylly-/säilytysjärjestelmä seinään. 
Viime viikolla raksalle saapuivat myös jo laatat. Laatoistustyöt eivät ole ihan vielä ajankohtaiset, mutta usein ne saapuvatkin raksalle jo muutaman viikon aikaisemmin. Laatat näyttivät juuri niin kivoilta, mitä muistelinkin. Erityisesti WC1 ja kodinhoitohuoneen välitilaan tuleva Realstone Navigli -laatta on kyllä ihan todella nappivalinta. Voisin näistä kirjoitella vaikka vielä myöhemmin tarkemmin. 


Tälle viikolle olimme suunnitelleet myös siivousurakkaa raksalle. Meille rantautui kuitenkin pieni sairastupa, joten hetki joudutaan ottaa huilia ennen siivousurakan starttaamista.


Pari kuukautta olisi suunniteltuun luovutusajankohtaan. Päästäänköhän aikataulussa muuttamaan?


Share your opinion:

  1. Moikka! Julkaisin blogiini lyhyen tekstin "Mieti jos pankkitili täyttyisi yhtä nopeasti kuin pyykkikori" ja haastan sinut käymään vastaamassa tekstin alla olevaan kysymykseen, koska oon utelias! 😍

    Mukavaa Syyskuun jatkoa!🧡

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!