WC seinälaatta

09 lokakuuta 2022
Oletkin ehkä saattanut huomata, että julkaisutahti blogissa on hieman hiipunut. Tähän suurimpana syynä on arjen muutokset, jotka aiheuttavat sen, että varmasti julkaisuja tipahtelee jatkossakin blogin puolelle vähän harvemmin kuin keskimäärin aiemmin tänä vuonna. Pyrin jatkossa keskittämään julkaisut erityisesti sisustus-, rakennus- ja asumisaiheiseksi, sillä ne ovat nyt kaikkein eniten esillä elämässämme. Edelleen vanhat perhe- ja vauva-aiheiset jutut ovat luettavissa, mutta julkaisut niiden osa-alueiden suhteen ovat todennäköisesti hieman harvemmassa tulevaisuudessa. Vaikkakin toivon, että silloin tällöin niitäkin julkaisuja tänne ilmestyisi. Kiva, kun olet vielä täällä lukemassa! Raksalla sisätyöt ovat edenneet laatoitusvaiheeseen. Laatoitukset on aloitettu seinistä ja sitten jatkettu kunkin tilan lattiaan. Meidän päävessan seinä- ja lattialaatat olivat jo saatu paikoilleen jo alkuviikosta ja pääsimme ihailemaan WC:n seinälaattaa koko kauneudessaan seinällä. Valitettavasti olemme päässeet raksalle vasta pimeän aikaan, eikä luonnonvalossa kuvattuja kuvia ole tällä hetkellä sen myötä suuremmin saatavilla. Viimeistään sitten, kun saamme WC-tilaan ledit kattoon, pystyy seinälaattaa paremmin kuvailla paremmassa valaistuksessa. Mielestäni laattaa pääsee parhaiten esiin "puhtaassa" led-valaistuksessa tai luonnonvalossa. Raksavalot ovat vähän turhaan keltaiset omaan makuuni.

Nappasinkin raksalta ylijäämäpalan meidän WC:n seinälaattaa kotiin mukaan ja innostuin ottamaan siitä muutamat kuvat auringonsäteiden heijasteissa. Onneksi päätimme repäistä ja valita tilaan jotain vähän erilaisempaa, sillä tämä on kyllä kerrassaan niin upea laatta. Terazzolaatat ovat tällä hetkellä suuressa suosiossa sisustajien ja rakentajien keskuudessa, enkä todellakaan ihmettele yhtään. Niillä saa pintoihin kivaa eloisuutta. 


WC:n seinälaatta on Värisilman valikoimasta Sievitalon vakiomalliston ulkopuolelta valittu. WC:n lattiaan valitsimme 10x10 Concept Bianco laatan, joka tuntuu sopivan hyvin tämän terazzolaatan kanssa yhteen. Concept Biancoa meille tulee myös eteiseen, arkieteiseen, kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Halusimme pitää mahdollismman selkeän ja yhtenäisen linjan laatoitusten suhteen, mutta kuitenkin valita betonimaisen laatan kaveriksi jotain pientä extraa tuomaan yksityiskohtia. Terazzolaatta löytyy Värisilmän valikoimasta nimellä Realstone Navigli GR. Tätä samaa laattaa valitsimme myös kodinhoitohuoneen välitilaan, josta kerron sitten myöhemmin lisää aivan varmasti. 

Viimeksi kun olen tänne kirjoittanut, luovutukseen oli suunnitelman mukaan pari kuukautta. Nyt viikkoja olisi enää noin 5 eli vähiin alkaa käydä. Ihanan ja hirvittävän nopea loppukiri - katsotaan milloin maaliin päästään. Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!