Valmista pintaa

05 marraskuuta 2022Kaupallinen yhteistyö: Sievitalo


Pintamateriaalien osalta raksa alkaa hiljalleen valmistumaan. Valmista pintaa on jo päässyt paremmin ihmettelemään paikan päälläkin ja kokonaisuus on näyttänyt omaan silmään hyvältä. Vaikka aika ajoin onkin kieltämättä tullut jännitettyä, ehtiikö kaikki valmiiksi ennen suunniteltua luovutusajankohtaa, näyttäisi nyt kuitenkin siltä, että maaliin päästään. Ja usein onkin kuullut puhuttavan, että Sievitalolla ei ole tapana myöhästellä ja siihen koen voivani samaistua.

Raksalla on viimeisen viikon ollut melkoinen tohina ja pinnat ovat edistyneet vauhdilla. Laatoitustyöt saatiin valmiiksi jo pari viikkoa sitten ja ollaan kyllä edelleen todella tyytyväisiä tekemiimme valintoihin. Meille tuli tosiaan pääasiassa Sievitalon vakiomallistoon lukeutuvia laattavaihtoehtoja, jolloin lisäkustannukset muutoksista pysyivät maltillisina. Vakiomalliston laattaa valitsimme kylpyhuoneeseen (seinät ja lattiat), molempien WC-tilojen lattiaan, eteisen lattiaan sekä arkieteisen lattiaan ja kurasyöpön seinälle. Lisäksi meille tuli vakiomalliston ulkopuolelta laattaa toisen vessan seinälle sekä kodinhoitohuoneen ja keittiön välitiloihin.

Olotiloihin ja makuuhuoneisiin meille valittiin laminaattilattia, joka sekin on tosiaan Sievitalon vakiomallistosta valittu. Lattian valinta oli loppujen lopuksi helppo, sillä halusimme neutraalin ja ajattoman laminaatin. Tähän vastasi parhaiten Locfloor valkaistu tammilankku. Valkaistu tammilankku onkin yksi suosituimmista vakiomalliston vaihtoehdoista, enkä yhtään ihmettele – se on todella kaunis. Ensi viikolla sen pääsee näkemään paremmin kokonaisuudessaan!

Maalipinnat toteutettiin ensimmäisen kerran syyskuussa, mutta niitä jouduttiin valitettavasti paikkailla vielä uudelleen. Maaleiksi meille valikoitui melko neutraalien ja luonnonläheisten värien skaala, sillä toiveena oli huoneiden seinienkin osalta ajattomuus. Eri tiloihin saa sitten kyllä myöhemmin helposti tuotua väriä ja kontrastia huonekaluilla, tauluilla tai muilla yksityiskohdilla. Kotimme pääsävyksi eli ns. yleissävyksi valikoitui Tikkurilan Höyhen, joka on ihanan pehmeä valkoisia kalusteita vasten.
Valitettavasti vielä ei ole tämän parempia kuvia saatavilla kotimme pinnoista, sillä lattiat ovat edelleen suojattuna ja tavaraa on monessa paikassa vielä paljon edessä. Kuvista näkee kuitenkin pientä vilahdusta. Ja niin kuin jo kerran taidettua sanoa, olemme todella tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen materiaali- ja sisustusvalintojen suhteen. Yksi ehdoton suosikkini on meidän kylpyhuone ja sauna.

Nyt siis askelletaan raksan osalta todellakin niitä viimeisimpiä metrejä ja haluan jo nyt kiittää Sievitaloa yhteisestä projektistamme. Vaikka raksamatkalla on tullut eteen myös haasteita, ne on aina pyritty ratkaisemaan asiakkaan eduksi. Kiva, kun olemme saaneet jakaa matkamme ensimmäiseen omaan omakotitaloomme Sievitalon kanssa. 

Share your opinion:

  1. Todella hyvältä näyttää nuo harmaat laatat. Olemme miettineet saunan uudelleen laatoitusta ja etsin blogeista inspiraatiota laattojen valintaan. Laatoitustyöt taidetaan myös jättää ammattilaiselle. https://www.remonttioulu.fi/remontti/sauna-ja-kylpyhuoneremontit

    VastaaPoista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!