Keittiön koru: kultainen keittiöhana

17 marraskuuta 2022Kun keittiön suunnittelee yleisilmeeltään vaaleaksi, kultainen keittiöhana suorastaan ponnahtaa kirkkaana silmiin keittiön keskipisteenä. Meille oli alusta asti päivänselvää, että keittiöhanaksi valittaisiin kultainen hana koristamaan muutoin vaaleaa kokonaisuutta. Ajatuksena oli myös, että hanan taustalle valittaisiin jokin nätti laatta tuomaan eloa ja näyttävyyttä vaaleisiin pintoihin. Valkoinen, kulta sekä beigeen ja ruskeaan taittava laatta sopivatkin todella kivasti yhteen. Hanasta tuli suorastaan keittiön koru.
Kultaiseksi keittiön hanaksi meille valikoitui Tapwellin keittiöhana. Hana on sävyltään honeygold ja siitä löytyy ulosvedettävä juoksuputki. Halusimme sijoittaa hanan keittiössä nimenomaan kaappiseinälle, jolloin saareke olisi vain liedelle ja saarekkeeseen jäisi runsaammin tilaa vaikkapa tarjoiluille. Hanan yläpuolelta löytyy muuten myös tiskikaappi, joka oli yksi aivan ehdoton valinta: en nimittäin osaisi toimia keittiössä ilman astiakuivauskaappia. Kuivauskaapissa on pari hyllyä kuivaustilaa ja ylin hylly on ihan tavallinen hylly muuhun säilytykseen. Oletko sinä enemmän team kuivauskaappi vai astiat heti pyyhkeeseen kuivaavaa -tyyppiä?

Kultaisia hanoja tarjoaa moni eri merkki, mutta jos ihan tarkkoja ollaan, monet näistä ovat itseasiassa kultaisen sävyn sijaan messingin värisiä. Tapwellin kultaisen honeygold hanan ei pitäisi patinoitua lainkaan (huom. saman merkin messinkinen toki patinoituu), joten sen pitäisi säilyttää hehkunsa. Saa nähdä kuinka tämä meillä tulee toimimaan käytössä ja kuinka ahkeraan jaksetaan hanaa kiillotella. Vielä ei hirveästi käyttökokemuksia ole, mutta voin kirjoitella niistä myöhemmin, kun pääsemme käyttämään hanaa enemmän arjen touhuissa. Ensivaikutelma on ainakin todella hyvä ja viikon päivissä hanassa ei ainakaan ole silmiinpistäväksi asti sormenjälkiä.

Share your opinion:

  1. Team "jätä astiat saarekkeelle, koska ei kuivauskaappia"....

    VastaaPoista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!