Puiset pyyhenupit kylpyhuoneeseen

03 joulukuuta 2022Kylpyhuoneen pyyhenupit ovat aiheuttaneet pientä päänvaivaa. Kylpyhuoneeseen on ollut nimittäin etsinnässä mahdollisimman neutraalit ja huomaamattomat nupit pyyhkeille, sillä emme haluaisi kuitenkaan rikkoa nättiä laattapintaa niillä. Kylpyhuoneessa meillä on betoninsävyistä laattaa ja kultaiset suihkut, jotka yhdistyvät lasiseinällä lämpöhaapalauteilla varustettuun saunaan. Etsiskelin ensin mattamustia pieniä nuppeja, kunnes törmäsin puisiin ja hyvin lähelle lämpöhaavan sävyisiin nuppeihin. 

Hankittiin kylpyhuoneeseen pyyhenuppeja alkuun neljä. Meidän perheeseen kuuluu kolme henkilöä, joten neljä on ihan sopiva määrä tälle porukalle. Ja jos ystäviä käy kylässä, on kuitenkaan harvemmin saunomassa samaan aikaan sen suurempaa porukkaa. Tietysti tarvittaessa pari pyyhettä saa vaikka yhteenkin nuppiin mahtumaan. 

Kun törmäsin näihin lämpöhaavan sävyä muistuttaviin puisiin pieniin nuppeihin, tuntuivat ne jo heti ensisilmäyksellä täydellisiltä meidän kylppärin sävyihin. Ajattelin jakaa näistä vielä myöhemmin paremmat kuvat, kunhan saamme katsottua niille sopivat paikat kylpyhuoneessa. Ajatuksena olisi, että pyyhenupit kiinnitetään laatan sijaan lasiseinän reunoissa oleviin lämpöhaapapaneeleihin. Nupit ovat hyvin samansävyiset paneelien kanssa, joten ne sulautuvat hyvin puun pintaan. Paneeleihin kiinnitettyinä nupit eivät olisi lainkaan niin esillä kuin seinälaatalla. Mutta tästä lisää sitten vähän myöhemmin parempien kuvien kanssa.Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!