Isoihin ikkunoihin suojaa vekkikaihtimilla

11 joulukuuta 2022


 Kaupallinen yhteistyö: Solar Kaihdin


Avaraan olohuone-keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen saatiin viimein pari viikkoa sitten yksityisyyttä, kun meille asennettiin Solar Kaihdin vekkikaihtimet. Talvisaikaan puut eivät tuo takapihalle toivottua suojaa niin hyvin kuin kesällä puiden ollessa upeimmassa vihreydessään, jolloin tänne on kyllä jo muutaman viikon asumisen jälkeen kaivannut pimeällä ikkunoihin kaihtimia suojaa tuomaan. Päädyimme hankkimaan isoihin ikkunoihin sekä keittiön ja kodinhoitohuoneen kokolasioviin mittalauksena valmistetut Solar Kaihtimen vekkikaihtimet, jotka ovat juuri sopivan simppelit isoihin ikkunoihin. 

Ensivaikutelma vekkikaihtimista on todella hyvä. Vekkikaihtimet ovat helposti liikutelvissa pitkin ikkunapintaa ja ne voi jättää halutessaan keskelle ikkunaan tuomaa suojaa, jolloin ylä- ja alaosa ikkunapinnasta jää auki. Verho voi jättää halutessaan kasaan alas tai ylös, jolloin koko ikkunan saa taas vapaaksi kaihtimista. Solarin kaihtimet ovat kotimaiset ja ne valmistetaan Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoella. Hienoa, että Suomesta löytyy monia kodin sisustamiseen ja asumiseen liittyvien tuotteiden valmistajia edelleenkin. Päädyimme ottamaan asennuksen myös Solarin kaihtimia jälleenmyyvältä paikalliselta yrittäjltä. Solarin tuotteita jälleenmyyviin yrityksiin pääset tutustumaan täältä.


Meille asennettiin ikkunan lasipintaa vasten "Solar vekkikaihtimet", jotka ovat sekä ylhäältä että alhaalta säädettävät. Kangasvaihtoehtoja on tarjolla useampia, mutta halusimme peittävyyttä ja suojaa, joten valitsimme kankaaksi "perus peittävän". Väriksi valitsimme valkoisen kankaan sekä valkoiset johteet. Solarilta voi tilata halutessaan kaihtimista sävymalleja, joista pääsee paremmin tutustumaan eri vaihtoehtoihin. Toimitus kotiovelle oli todella nopea ja saimme verhot viikossa tehdystä tilauksesta kotiin.
Ensivaikutelma kaihtimista on siis ollut mieluinen, mutta koska käyttökokemuksia ei vielä ole suuremmin, voisin kirjoittaa niistä myöhemmin lisää. Alkutuntuman perusteella vekkikaihtimet soveltuvat hyvin kestävyydeltään lapsiperheeseen, eikä pienet kaihtimia välillä koskettelemassa käyvät kädet saa tuhoa aikaan. Vaikuttavat varsin toimivilta!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!