Sormipaneelia eteiseen

27 joulukuuta 2022Eteiseen toiveenamme oli saada paljon säilytystilaa kuitenkaan tyylikkyyttä unohtamatta. Niinpä eteiseen valikoitui iso kaapisto ja tilan pääsävyiksi valkoinen, kulta, betoninharmaa sekä pähkinänruskea. Kiintokalusteen hankinnan ja asennuksen toteutimme itse sekä hankimme myös sormipaneelia eteiskalusteen välitilaan sisutuselementiksi. 

Sormipaneeli on ollut pitkään erittäin suosittua kodin sisustamisessa erilaisten rimaseinäratkaisujen ohella. Mekin itseasiassa pähkäilimme riman ja sormipaneelin välillä kuitenkin päätyen sormipaaneeliin sen helppouden takia. Sormipaanelit ovat helppo käsitellä mieluisaan sävyyn ja niiden asennus käy pienessä hetkessä. Tai ainakin siltä se tuntui - itse olin nimittäin vain tässä sivusta seuraajana. 


Sormipaneelit käsiteltiin pähkinänsävyisellä petsilakalla. Pähkinänsävy ja tumma puu trendaa nyt sisustusmaailmassa ja olen törmännyt mitä ihanempiin sisustuskuviin Instagramissa. Joku on saattanut jo huomata, että kieltämättä olen hurahtanut siihen itsekin - ja se näkyy kyllä myös meidän uudessa kodissamme yksityiskohtina. Nyt mm. myös tämän sormipaneeliseinän myötä.

Lopputuloksesta tuli kyllä vallan kiva! Ruskea sormipaneeli kohotti eteisen ilmettä ja teki siitä heti valmiimman näköisen. Tumma puu sopii hyvin valkoisen ja kullan kanssa yhteen ja tuo kivasti muutoin niin kovin vaaleaan eteiseen sopivaa tummuutta ja särmää. 
Eteinen on vielä kuitenkin kesken, joten tämän julkaisun kuvissa en vielä sen suuremmin näytä kokonaiskuvaa. Mieheni asensi eteiskaapiston päälle lednauhaa ja lisäksi sitä on suunniteltu tähän välitilan yläosaan korostamaan sormipaneelia. Meillä on vielä myös hankkimatta kaapiston syvennyksen sivuille naulakot vieraiden takkeja varten ja samoin kenkäkaappi odottaa kiinnitystä kaapistoa vastakkaiselle seinälle. Eteisen etuosaan olisi tarkoitus hankkia myös matto. 


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!