Musta suihkulasta

24 tammikuuta 2023Voiko esteettinen tavara olla myös käytännöllinen? Uusi kylpyhuoneen lasta osoitti, että kyllä voi! Koska ollaan pyritty panostamaan meidän kylpyhuoneen ja saunan esteettisyyteen, emme halunneet hankkia sinne ihan mitä tahansa suihkulastaa häiritsemään yleistä tunnelmaa. Toiveissa meillä olikin löytää kauttaaltaan musta suihkulasta, joka istuisi kylpyhuoneeseen kuin yhtenä harkittuna sisustuselementtinä.


Etsiskelin mustaa suihkulastaa ja kun sellainen osui eräästä verkkokaupasta kohdalle, jäin harkitsemaan lastan hankitaa hieman pidemmäksi aikaa sen hinnan takia. Usein suihkulastan voi saada parilla kympillä, mutta lähes 100 euroa suihkulastasta on mielestäni kieltämättä aika suolainen hinta. Kyse on toki designtuotteesta, jolloin kallis hinta on hieman ymmärrettävämpää, mutta silti se aina vähän kirpaisee. Toisaalta moni saattaa maksaa pelkästä lipaston kulmalle aseteltavasta sisustusesineestä yli 500 euroa, joten tarpeellisesta käyttöesineestä 90 euroa ei enää tunnukaan sen hullummalta. Vai mitä?


Päädyimme joka tapauksessa ensisilmäyksen hinnan kauhistelun jälkeen tilaamaan meille mustan suihkulastan ja ollaan kyllä oltu oikein tyytyväisiä tähän valintaan. Lasta on siro ja se sulautuu nätisti kylpyhuoneeseen - aivan kuin se olisi siellä yhtenä tarkkaan harkittuna sisustuselementtinä. Ja niinhän se toki onkin, mutta siltä löytyy myös käytännöllisempikin tarkoitus. 
Sirosta ulkomuodostaan huolimatta lasta toimii hyvin ainakin meidän kylpyhuoneen lattialaatoilla ja ajaa siis asiansa lattian kuivaamisessa sujuvasti. Lattialastan mukana tuli myös seinäpidike, muttaan ollaan toistaiseksi jätetty se vielä seinältä pois. Kivempi kun lastaa voi tarpeen mukaan säilyttää milloin missäkin. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!