Eteiseen matto mittojen mukaan

02 maaliskuuta 2023Kaupallinen yhteistyö: Matto.fi


Eteisessä on saatu vihdoin heittää hyvästit kahdelle vanhalle kylpyhuoneenmatolle, kun tilalle astui uusi eteisen sisalmatto. Etsiskelin meille eteiseen mattoa useamman kuukauden, eikä sopivaa vaihtoehtoa niin sävyn kuin mittojenkaan osalta tuntunut löytyvän mistään. Kunnes sitten löysin tieni Matto.fi -verkkokauppaan ja sieltä löytyi meille täydellisen sävyisen sisalmatto, jonka sai ilokseni omilla mitoilla tilattua. Uusi eteisen mattomme onkin Matto.fi valikoiman Sisal Boucle Brown (sävy 8026), joka täytti kaikki toiveemme materiaalin, mittojen, ulkonäön ja toiminnallisuuden osalta. 


Mattometsästyksen edetessä alkoi tosiaan hyvin äkkiä näyttää, että omilla mitoilla hankittu matto olisi ainoa toimiva vaihtoehto. Eteiseen ei vain löytynyt mistään sopivan leveää, mutta ei kuitenkaan liian pitkää mattoa. Kotimme eteinen on hyvin käytävämäinen, mutta en halunnut sinne kuitenkaan pitkänmallista käytävämattoa, jotta eteisen kaunis betonin sävyinen laatta ei peittyisi kokonaan. 


Tilasinkin sitten Matto.fi:ltä mittatilauksena 120cm x 180 cm kokoisen maton, joka yltää arkieteisen sisäänkäynnille asti ja samalla myös kahdelle syevnnyksen penkille. Kun matto ylettyy näille syvennyksen penkeille asti, voi siinä helposti pukea istuessa kengät, eikä esimerkiksi nastakenkien kanssa tarvitse varoa laattojen naarmuttamista. Omien mittojen mukaan tilattu matto oli samalla varmistus siitä, että matto on todella myös riittävän leveä. 
Toiveenani oli löytää tosiaan meille eteiseen ruskean sävyinen matto, joka sopisi kivasti eteisen kaapiston syvennyksen sormipaneeleiden kanssa yhteen. Eteisen kalusteet ovat valkoisia, joten matto ja pähkinän sävyinen syvennys tuovat sinne mukavan piristysroiskeen. Matto.fi valikoimasta löytyy niin runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, että itseasiassa tilasin meille ensin ilmaiset mallipalat, joiden avulla oli helppo testata, mikä väri- tai materiaalivaihtoehdoista sopisi meille parhaiten. Tämän kappaleen yllä olevissa kuvissa näkyy, miten matto näyttäytyy hieman vähemmällä valaistuksella - todella kiva.


Päädyin tilaamaan mallipalat seuraavista matoista Sisalmatto Habanna 400 (sävy 9315), Aqua-stop kuramatto, brown, Aqua-stop kuramatto, beige, Sisalmatto Boucle 400 (sävy 8072) ja Sisalmatto Boucle 400 (sävy 8026), joista näistä tämä viimeinen vaihtoehto lopulta päätyikin meille matoksi eteiseen.
Nyt uuden maton myötä tuntuu, että eteisemme sai sen kaivatun viimeisen sisustuksellisen, mutta kuitenkin käytännöllisyyden kannalta pakollisen silauksensa. Matto on riittävän suuri, että siinä mahtuu samaan aikaan pukemaan useampi henkilö kengät jalkaansa ja se ylettyy juuri sopivasti arkieteisen sisäänkäynnille. Tätä meidän eteinen juuri kaipasikin. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!