Kevätmessut 2023 - inspiraatiota pihasuunnitteluun, puutarhaan ja sisustukseen

31 maaliskuuta 2023Tämä perjantaipäivä vierähti Kevätmessuilla Helsingin messukeskuksessa. Sain median messulipun tapahtumaan, joten päädyttiin koko perheen voimin suunnata kohti messukeskusta viettämään vauhdikasta messupäivää. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Kevätmessuilla, joten lähdettiin hyvin avoimin mielen reissuun ilman ennakko-odotuksia. 


Messutarjonta yllätti kyllä runsaudellaan. Messualueelle oli rakennettu upeat istutusalueet ja esittelyosastoihin oli muutenkin selkeästi panostettu. Yhdeltä osastolta bongasimme meidän tulevan ilmalämpöpumppumme, toiselta saimme ideoita istutusaltaisiin ja kolmannesta iskimme silmämme a i v a n ihanaan ulkoporeammeeseen. Messualueella oli myös tarjolla erilaisia arvontoja, joten mahdollisuudet yllätyspalkintoihin ovat messukävijällä astetta korkeammalla. 


Kevätmessut kestävät vielä sunnuntaihin 2.4.2023 asti. Suosittelen lämmöllä piipahtamaan messuille hakemaan inspiraatiota ja ideoita pihaan ja puutarhaan (tai edes sitten ne muutamat arpajaislipukkeet kotiin, haha). *liput Kevätmessuille saatu

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!