Vekkikaihtimista on moneksi

26 maaliskuuta 2023 Kaupallinen yhteistyö: Solar Kaihdin


Hankimme Solar Kaihtimelta viime vuoden lopulla vekkikaihtimet olohuoneen ikkunoihimme. Näiden muutamien kuukausien aikana olemme todenneet moneen kertaan vekkikaihtimet parhaaksi vaihtoehdoiksi isoihin ikkunoihin, mutta myös todellä näppäriksi meidän keittiön ja kodinhoitohuoneen lasioviin. 


Vekkikaihtimista on moneksi. Niillä saa helposti auringonsäteet kuriin, luotua näkösuojaa pimeällä sekä vähennettyä kaikumista kotona. Vekkikaihtimet näyttävät hyviltä pelkästään puoleen väliin ikkunaan asetettuna, mutta ovat taas todella huomaamattomat kokonaan laskettuna alas tai ylös. Nämä ovat osoitautuneet todella monikäyttöisiksi.


Vaikka meillä on Solar Kaihtimen valikoimasta "perus peittävä" eli peittävyyttä tarjoava vekkikaihdin, se päästää kuitenkin hyvin valoa sisätiloihin, eikä sisällä ole lainkaan hämärää verhojen ollessa ikkunoiden edessä päiväsaikaan. "Perus peittävä" tuo siis hyvin juuri sitä toivottua peittävyyttä ja suojaa ikkunoihin, mutta ei kuitenkaan blokkaa täysin valoa sisätiloista. Solarilla on vekkikaihtimiin tarjolla monia erilaisia kangasvaihtoehtoja, joten varmasti jokaiselle löytyy valikoimasta sopiva ja omat tarpeet täyttävä vaihtoehto. Olen jakanut jo aiemmin viime vuoden puolella tarkempia speksejä vekkikaihtimistamme, joten voit halutessasi kurkistaa jutun täältä
Meille asennettiin vekkikaihtimet myös lasioviin, sillä käytännössähän nekin ovat kokonaan ikkunapintaa. Tykkään todella paljon näiden kaihtimien säätömahdollisuuksista. Luonnonvaloa kaipaa myös kodin sisätiloihin ja haluaisinin siksi pitää ikkunoissa lasipintaa mahdollisimman paljon näkyvillä. Vekkikaihtimien avulla tämä onnistuu helposti, sillä ne saa säädettyä haluttuun korkeuteen ja halutulla peittävyydellä. Tykkäänkin usein pitää aurinkoisella säällä kaihtimia blokkaamassa pahimmat auringonsäteet keskiosassa ikkunaa, mutta jolloin ikkunat eivät ole kuitenkaan kokonaan kaihtimien peitossa. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!