Vauva-arkeen sähkökäyttöinen rintapumppu: kaksi tuotesuositusta & alennuskoodi

05 huhtikuuta 2023


Oletko pienen vauvan äiti? Tai odottaja, joka vielä pohtii tarpeellisten vauvahankintojen tekemistä? Oletko kenties harkinnut sähkökäyttöisen rintapumpun hankintaa? Olen jakanut aikaisemmin tuotesuositukset kahdesta sähkökäyttöisestä rintapumpusta, jotka olen koin itse vauva-arjessa imetyksen tukena toimiviksi. Rintapumpun tarpeellisuus riippuu tietysti jokaisen henkilökohtaisista tarpeista ja toiveista ja tietysti aina pumpulle ei ole käyttöä, vaikka ehkä olisi niin toivonut. Rintapumpun valintaan ja siihen onko pumppu hyvä, vaikuttaa paljon pumppaajan omat tarpeet. Tehokkaampi pumppu tai tuplapumppu voi olla parempi vaihtoehto ja tarpeen erityisesti silloin, jos tavoitteena on pumpata suurempia määriä kerralla.


*sisältää mainoslinkkejäRintapumpun hankinta oli myös itselläni yksi niistä vauvatarvikkeista, joita kahden vaiheilla mietin, tarvitsenko todella vai en. Imetys oli kuitenkin vahvasti omissa toiveissani, joten ajattelin, että hankin alkuun edullisen sähkökäyttöisen rintapumpun. Ja onneksi hankin, sillä sellaiselle löytyikin sitten aika pitkälle aikavälille käyttöä. Minulla oli imetystaipaleen aikana käytössä kaksi sähkökäyttöistä rintapumppua: *Beemoo Care ja *Petite Cherie. Voit tutustua aikaisempiin julkaisuihini rintapumpuista tästä (Beemoo Care) ja tästä (Petite Cherie). Hankin myöhemmin tämän Petite Cherien pumpun, sillä olin onnistunut hukkaamaan Beemoon pumpusta yhden osan, joka tietenkin löytyi sitten muuttolaatikoita purkaessa myöhemmin.


Sähkökäyttöiset rintapumput: kokemuksia Beemoo Care ja Petite Cherie rintapumpuistaImetystaipaleen aikana käytin tosiaan kahta eri pumppua, joissa toimintaperiaate oli hyvin samanlainen. Tuotteisssa oli pieniä esteettisiä eroavaisuuksia, sillä toisessa pumpussa oli kosketusnäyttö ja toinen ehkä hieman "vanhanaikaisempaa" mallia. Molemmat kuitenkin täyttivät hyvin omat toiveeni ja soveltuivat omiin tarpeisiini hyvin.

Beemoon sähkökäyttöinen Care -rintapumppu oli hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä. Rintapumppu on helppokäyttöinen ja se sisältää kaksivaiheisen pumppaustoiminnon. Rintapumppu oli käytössä myös suht hiljainen, joten maitoa pystyi pumpata vaikka vauvan nukkui vieressä. Rintapumpulla rintamaito pumpattiin pulloon, jossa mitta-asteikko on 120 millilitraan asti. Beemoon rintapumppu oli myös helppo koota ja purkaa osiin. Pumppua pystyi käyttää myös verkkovirran sijaan paristoilla, joten pumpun pystyi ottaa mukaan reissuun, jossa ei ole verkkovirtaa saatavilla. Varaisin kuitenkin paristoja usemmat parit, sillä oman kokemukseni mukaan pumppu syö niiden varauksen aika nopeasti. Verkkovirta on siis ehkä parempi tapa säännölliseen pumppaukseen.Petite Cherien rintapumppu oli käyttökokemuksieni perusteella laadukkaan oloinen ja tämän takia todella hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Petite Cherien *rintapumpussa on akku, joka mahdollistaa sen käytön myös ilman verkkovirtaa. Tämä ominaisuus osoittautui aika huipuksi, sillä maidon pumppaamisen pystyi tehdä missä vain etsimättä ensin pistokepaikkaa. Akku oli omassa käytössäni kestänyt useamman pumppauskerran, eikä sitä tarvinnut ladata kovinkaan usein. Pakkauksessa tuli mukana adapteri, säilytyspullo, pullonpidike, sulkemiskansa ja lisäletku & letkunkytkin. Pidin ehkä hieman enemmän myös näistä Petite Cherien rintapumpun osista ja kokoamisesta verrattaessa Beemoon rintapumppuun.


Jollyroomilla on tällä hetkellä voimassa alennuskoodi "BABY25", jolla saat myös sähkökäyttöisistä rintapumpuista 25% alennuksen. Tarkemmat ehdot tarjouskoodille voit lukea *täältä. Jos olet harkinnut rintapumpun hankintaa, kannattaa nyt tutustua kampanjaan ja hankkia pumppu edulliseen tarjoushintaan!


Mikäli sinulla on kysyttävää näihin kahteen rintapumppuun liittyen, vastaan mielelläni kysymyksiin! Voit jättää alas kommentin tai esittää kysymyksesi myös Instagram-viestillä.  Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!