Monikäyttöinen Bosch akkupaineilmapumppu kodin työkaluna

29 toukokuuta 2023

 Kaupallinen yhteistyö: Bosch Diy and Garden


Kodin tavarapaljoudessa kaipaa tavaroilta monikäyttöisyyttä. Niinpä onkin ollut aika huippua, että yhdellä työkalulla eli Boschin UniversalPump 18V -akkupaineilmapumpulla onnistuu niin auton, polkypyörän ja kottikärryn renkaiden kuin myös uimalelujen ja pallojen täyttäminen. Meillä on ollut kuukauden verran käytössä Boschin akkupaineilmapumppu, joten on hyvä hetki jakaa kokemuksiamme tuotteesta myös täällä blogin puolelle. 


Bosch UniversalPump 18V -akkupaineilmapumppu on osoittautunut monipuoliseksi kodin työkaluksi. Akkupaineilmapumpun avulla tarkistaa helposti renkaiden ilmanpaineet sekä lisää tarvittaessa auton tai polkupyörän renkaisiin ilmaa. Kompaktin kokonsa ansiosta pumppu mahtuu täydellisesti eteisen kaappiin, varaston hyllylle tai vaikkapa autossa aina matkassa mukana säilytettäväksi. Tykkäämme myös pyöräillä lapsen kanssa jonkin verran, joten miksei pumppu voisi kulkea pyöräillessä pyöräkärryn tavaratilassa mukana, jolloin se olisi aina tarvittaessa saatavilla. Voit käydä kurkkaamassa Instagramin puolella julkaisusta videosta lisää tuotteesta in action!


Autorenkaiden vaihtaminen kotona käy nyt entistä helpommin, sillä renkaiden vaihdon yhteydessä ilmanpaineet voi tarkistaa helposti heti. Lisäksi renkaisiin voi tarvittaessa lisätä ilmaa, eikä ole välttämätöntä lähteä käymään huoltoasemalla tarkistamassa renkaiden tilannetta. Tässä tarkoituksessa suuret kompurat saa akkupaineilmapumpun edessä unohtaa.Tuote soveltuu renkaiden täytön lisäksi myös uimalelujen tai pallojen täyttämiseen. Tuotten etuosassa on pieni säilytyslokero, josta adapterit pysyvät säilössä ja niitä on helppo valita tarpeiden mukaan. Saimme vihdoin akkupaineilmapumpun avulla täytettyä lapselle pienen koripallon ulkoleikkeihin, joka on viime syksystä asti odottanut täyttämistä. Akkupaineilmapumpun pienehkön koonsa ansiosta se kulkee helposti mukaan vaikkapa kesämökille, jolloin uimalelut voi täyttää helposti ja nopeasti vasta paikan päällä. 
Bosch UnversalPump 18V kuuluu POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään, jossa yhdellä akulla voi käyttää monia esimerkkisiä työkaluja. Tuotteen akku on siis helppo irrottaa, laittaa latautumaan ja sujauttaa takaisin laitteeseen, jossa sitä käytössä tarvitsee. 


Boschilla on parhaillaan käynnissä kampanja, jossa ostamalla tai rekisteröimällä 18V akku- tai puutarhatyökalun saat 80€ arvoisen 18V Power for All lisäakun (3Ah). Kampanja on voimassa vielä kuukauden (30.6.2023 asti). Tämä etu täytyy ehdottomasti itsekin hyödyntää ja rekisteröidä kesäkuun loppuun menessä oma tuotteemme. Tästä linkistä pääset tutustumaan kampanjaan.
Ohessa olevista linkeistä pääset halutessasi tutustumaan paremmin myös muihin Boschin 18V Power for All -akkujärjestelmätuotteisiin


Share your opinion:

  1. Meillä on Boschin poravasara, tavallinen pora, pensasleikkuri, sähkösaha ja ties mitä muuta teknistä välineistöä. Yllätyksenä minulle kuitenkin tuli autokorjaamolla tieto, että Bosch valmistaa myös autoihin liittyviä laitteita ja että sillä on jopa Bosch car service -ketju. Automme sai kieltämättä luotettavan korjauksen. Tuo ilmantäyttölaite täytyy kyllä hankkia. Meillä kun on polkupyörissäkin tuollainen auton venttiili.
    https://www.vantaanautokorjaamo.fi/merkkihuolto

    VastaaPoista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!