Parhaat UV-vaatteet taaperolle

09 heinäkuuta 2023


UV-suojalla varustetut vaatteet ovat kesän yksi tärkeimmistä asuista. UV-asut suojaavat lapsen herkkää ihoa auringon ultraviolettisäteiltyltä, mutta ovat kuitenkin riittävän kevyitä kuumina kesäpäivinä touhuamiseen. UV-vaatteista meidän suosikkimme ovat löytyneet Jollyroomista, josta leokuosiset UV-asut ovat olleet ihan lemppareita. Tykkäämme sekä haalarimaisesta UV-asusta kuin tässäkin julkaisussa näkyvästä kaksiosaisesta UV-asusetistä


Jollyroomissa on juuri nyt heinäkuun loppuun asti kesäkampanja, jossa myös valikoidut UV-vaatteet ovat -40% normaalihinnoista. Nyt kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa Jollyroomin valikoima, josta myös tämä leokuosinen setti löytyy alle 15 eurolla tarjoushinnoin! 

*sisältää mainoslinkkejä


Kaksiosainen UV-asu taaperolle


Kaksiosainen UV-asu toimii ehkä paremmin taaperolla ja vähän isommalla lapsella kuin pienellä vauvalla. Taaperon on helppo pukea kaksiosainen setti myös itse. Nordbjorn-merkin leokuosinen setti on ollut aivan meidän lemppari kuumien kesäpäivien asuste. UV-asu päällä lapsi voi huoletta leikkiä rannalla tai altaalla, eikä aurinkorasvaa tarvitse lisätä kuin kasvoihin ja muihin näkyviin ihoalueisiin. Auringolta kannattaa ehdottomasti suojautua mieluummin vaatteiden avulla kuin pelkkää aurinkorasvaa käyttämällä.


Nordbjorn-merkin kaksiosainen leokuosinen setti on ollut aivan meidän lemppari kuumien kesäpäivien asuste. UV-asu päällä lapsi voi huoletta leikkiä rannalla tai altaalla, eikä aurinkorasvaa tarvitse lisätä kuin kasvoihin ja muihin näkyviin ihoalueisiin.

 

Tässä UV-asussa on UPF 50+ -aurinkosuojakerroin, joka suojaa lapsen ihoa haitalliselta auringon UV-säteiltyltä. UV-vaatteita ostaessa kannattaakin ehdottomasti kiinnittää huomiota asun suojakertoimeen. UV-suojalla varustettuja hattuja löytyy myös Jollyroomin valikoimasta, esim. tämä Nordbjorn-merkin UV-hattu (UPF 30+). Nordbjorn UV-hatun lieri on takaa pikkaisen pidempi, jolloin myös niska saa hyvin suojaa auringolta. Tämä hattu on myös valikoiduissa väreissä nyt -40% kampanjahinnalla eli hintaa jää alennuksen jälkeen vajaa 6 euroa. 


Jollyroomissa on tosiaan nyt tosiaan menossa kesäkampanja, jossa paljon vaatteita ja kenkiä -40%! Kampanjan voi hyödyntää käyttämällä alekoodia SPECIAL40 kassalla. Alennuskoodi koskee valikoituja tuotteita ja on voimassa 31.7. klo 11:00 asti. Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!