Päiväkotiarki alkoi taas - Sadevaatteita edullisesti syksyn ulkoiluun

18 elokuuta 2023Sadevaatteet ovat taaperon ulkoiluun kieltämättä sateisilla ja kuraisilla keleillä aika pakolliset. Sadevaatteet olen pyrkinyt ostamaan uutena alennusmyynneistä tai vähän käytettyinä kirppiksiltä. Käytettyjen sadevaatteiden kohdalla saa kuitenkin olla tarkkana, että saumat ja vaatteen pinta on ehjä, sillä muuten vaate ei vastaa oikein käyttötarkoitustaan. Siksi suosikin päiväkotikäyttöön mahdollisuuksien mukaan uusia sadevaatteita alelöytöinä ostettuina.


Jollyroomilla on nyt super hyvät kampanjat meneillään ja sieltä saa valikoituja sadevaatteita –50% tarjouksella. Hankittiin sieltä myös meille puuttuvia sadevaatteita, jotta selvitään sadepäivistä kuivina ja lämpöisinä. Sadevaatteista ehdottomia suosikkejani taaperolle ovat olleet Celavin sadevaatteet.


sisältää mainoslinkkejä


Valitut sadevaatteet ja –asusteet nyt -50%

Sadevaatteet ja -asusteet auttavat pitämään lapsen lämpöisenä ja vaatteet kuivina, kun ulkona on märkää. Jos sadeasu uupuu vielä tälle syksylle tai ensi keväälle tai vaikkapa talven loskakeleille, kannattaa ehdottomasti hyödyntää nyt voimassa olevat hyvät kampanjahinnat laadukkaista sadevaatteista.

Kaksiosainen sadeasu alle 20€ 


Roosan sävyinen sade asu 20€


Vuorillinen sadehaalari kylmemmille keleille 30€
Hyppää aleostoksille TÄSTÄ!
Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!