Alkavan syksyn myötä sisustusinspiraatio taas heräilee - Hiipakan musta Vilja-senkki aulakäytävään

09 syyskuuta 2023

Kaupallinen yhteistyö: E J Hiipakka Oy


Kylmenevät ja pimenevät illat kääntävät katseet hiljalleen piha- ja terassitöiden parista sisätiloihin. Kun keväisin odottaa pian alkavaa pihakautta, syksyisin yleensä nousee innostus taas kodin sisätilojen sisustusta kohtaan. 


Jo viime syksynä muuttoluvan jälkeen aloimme mietiskelemään, millaisia huonekaluja mihinkin tilaan sijoitetaan. Sisustus- ja huonekaluhankintoja oli paljon, joten ihan kaikkea ei jaksanut lähteä yhden syksyn aikana suunnittelemaan. Jätimmekin tietoisesti aulakäytävän säilytysratkaisun hankinnan myöhempään. Nyt alkavan syksyn myötä kuitenkin inspiraatio taas heräsi ja lipaston tai senkin metsästyksellekin löytyi uutta virtaa. Yhteistyössä Hiipakan kanssa meidän kotimme huonekaluratkaisut saivatkin nyt täydennystä kauniin mustan Vilja-senkin saattelemana. Ja mikä tässä oli  vielä kaikkein vaivattominta? Vilja-senkki toimitettiin kotiin valmiiksi kasattuna! 

Musta Vilja-senkki aulakäytävässä


Aulakäytävä on viime syksystä asti toiminut nimensä mukaisesti vain käytävänä ja on tuntunutkin siksi hieman haasteelliselta ja turhaltakin tilalta. Tiesimme, että haluaisimme hankkia siihen lipaston tai senkin tuomaan sisustukseen piristystä, mutta samalla myös tarjoamaan hieman lisää säilytystilaa. Hiipakan avainlippua kantava Vilja-senkki täytti kriteerimme täydellisesti ja oli mittojensa mukaankin juuri tähän eteistä vastapäätä olevalle seinälle sopivan kokoinen. Senkki on 150cm leveä ja syvyyttä vain 40 cm eli se sopii erinomaisesti kapeaankin tilaan. Vilja-senkin ovissa kalanruotokuvioinnit, jotka tuovat mattapintaiseen lipastoon tyylikkään ilmeen. Senkki sulautuu hyvin kotimme olohuone-keittiön värimaailmaan ja sitä voisi luulla ruokapöydän kanssa melkein samaan sarjaan kuuluviksi. Vilja-senkki on ruokapöydän tavoin mattapintainen ja se on maalattu mustalla struktuurimaalilla. Vilja-kalusteperheeseen kuuluu erikokoisia lipastoja ja senkkejä, jotka mukautuvat niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneenkin sisustukseen. Tuotteiden muotokieli on saanut vaikutteita ja inspiraatiota lakeuksien viljapelloista. 

Sisustukseen piristystä, mutta myös lisää säilytystilaa


Senkki tarjoaa sisustuksellisen säväyksen lisäksi myös lisää säilytystilaa. Säilytämme senkin kaapeissa ompelutarvikkeita, talouspaperia, vaippoja ja vähemmällä käytöllä olevia astioita. Saimmekin siitä toimivan lisäkaapin keittiön nurkalle. Senkin alle olemme suunnitelleet robotti-imurin kotia, josta sen olisi helppo lähteä työntouhuun. 


Vilja-senkki toimitetaan aina valmiiksi kasattuna. Ainoastaan jalat täytyy pyörittää paikoilleen. Senkki onkin siis käytännössä "heti valmis" ja sen sai suoraan siirrettyä omalle paikallensa. Nyt aulakäytävälle tuntuu löytyneen tarkoitus ja tykkään tästä kokonaisuudesta todella paljon. Musta senkki tuo sopivaa kontrasti vaaleisiin seiniin ja saa kivan säväyksen kultaisilla koriste-esineillä viimeisteltynä.

Hiipakan huonekaluihin ja Vilja-senkkiin pääset tutustumaan täältä. Oman lähimmän jälleenmyyjäsi löydät myös täältä


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!