Musta pyyheteline kylpyhuoneeseen ja ulkoporealtaalle

18 marraskuuta 2023

Kaupallinen yhteistyö: Hobbyhall.fi-verkkokauppa


Pyyhekoukut tai -teline ovat jokaisen kylpyhuoneen yksi tärkeimmistä varustuksista. Silti jostain syystä olemme vuodenpäivät eläneet tässä kodissa ilman asianmukaista paikkaa pyyhkeiden ripustamiselle peseytymisen ajaksi. Pyyhkeet ovatkin usein heitetty vain kylpyhuoneen lattialle tai napattu peseytymisen jälkeen kodinhoitohuoneen puolelta naulakosta. Hetki sitten meidän kylppäriin löytyi vihdoinkin kylpyhuoneemme tyyliin täydellisesti sopiva, musta ja moderni pöytätasolla varustettu teline pyyhkeille. Pyyheteline löytyi Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta. 
Musta pyyheteline pöytätasolla kylpyhuoneeseen 

Alunperin olimme suunnitelleet kylyphuoneeseen pyyhkeiden ripustamiseen puiset pyyhenupit, mutta pyyheteline tuntui kuitenkin mielekkäämmältä ratkaisulta. Helposti siirreltävä pyyheteline on näppärä lapsiperheessä. Siitä saa tarvittaessa lisätason kodinhoitohuoneeseen, WC-tilaan tai vaikka eteiseen. Meiltä löytyy itseasiassa näitä mustia pyyhetelineitä kaksi kappaletta, sillä toista on tarkoitus käyttää ulkoporealtaan vieressä pyyhkeiden säilytyksessä poreilujen ajan. 


Tämä Deante Mokko -niminen pyyheteline pöytätasolla löytyy Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. Pyyheteline on 80 cm korkea, 40 cm leveä ja vain 25 cm syvä, joten se soveltuu hyvin kapeaankin tilaan. Teline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tuote toimitetaan valmiiksi kasattuna. Pyyheteline on mattamusta eli täydellinen moderniin sisustukseen. Mielestäni tämä toimisi hyvin myös sivupöytänä muissakin kodin tiloissa kylpyhuoneen lisäksi. 

Pyyhetelineessä on pöytätaso, joten pyyhkeet on helppo säilyttää siinä joko telineen yläosassa tai rullatut pyyhkeet voi laittaa pöytätason päälle. Pöytätason päälle pyöräyttää helposti ainakin kolme pyyhettä rinnakkain tai useamman pyyhkeen voi ripustaa myös telineen yläosaan. Pyyheteline soveltuu siis hyvin pyyhkeiden säilytykseen tai vaihtoehtoisesti siihen voi tietysti myös jättää kuivumaan kylpemisen jälkeen märän pyyhkeen. Toinen pyyheteline sijoitettiin ulos terassille ulkoporealtaan viereen. Säiden viiletessä ulkoporealtaalle kaipaa jo pyyhettä mukaan, joten on kiva, että pyyhkeelle löytyy poreiden ajaksi muukin paikka kuin terassin kaide. Meidän olisi tarkoitus asentaa terassille myöhemmin lasikaiteet, joten märkä pyyhe lasikaiteen reunalla ei liiemmin houkuttele. Tähän pyyhetelineeseen pyyhkeet ovat helppo jättää altaassa oleilun ajaksi ja telineen pöytätaso toimii hyvin myös virvokkeille. Enää pitäisi vain viimeistellä terassi loppuun altaan ympäriltä niin alkaisi olla valmista.

 
Ihanaa, kun pyyhkeille löytyy vihdoin paikka sekä kylpyhuoneessa että ulkoporealtaalla terassilla. Pyyheteline on myös kiva sisustuksellinen elementti, sillä se on kauniisti ja modernisti muotoiltu. Tämä sama pyyheteline löytyy myös ilman pöytätasoa (löydät sen täältä). Jos sinulla on pyyhkeiden säilytykseen ja ripustamiseen ratkaisu etsinnässä, vaihtoehtoja löytyy monipuolisesti lisää kylpyhuoneen sisustusosastolta: valikoimassa on pyyhetelineitä, koukkuja, shampoohyllyjä jne. Nämä Deanten pyyhetuotteet miellyttävät ainakin omaa silmääni!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!