Tunnelmaa kodin sisustukseen canvastauluilla

08 joulukuuta 2023Kaupallinen yhteistyö: Photowall


Sisustus voi jäädä helposti varsin kolkoksi ilman sisustusesineitä ja -elementtejä. Taulujen avulla sisustukseen saa helposti tuotua kontrastia, värejä ja leikkisyyttä. Vaaleilla seinillä neutraalitkin canvastaulut heräävät henkiin ja luovat mielenkiintoisia yksityiskohtia sisustukseen.

Kotimme huoneita täydentävät nyt uudet canvastaulut Photowallilta tilojen piristäjinä. Yksi taulu valikoitui olohuoneeseen ruokapöydän viereiselle seinälle, toinen aulakäytävään ja kolmas lapsen huoneeseen. Canvastaulut eivät pettäneet taaskaan laadullaan ja edelleen ihmettelen, miten aidoilta maalauksilta painetut pinnat voivatkaan näyttää.

Photowallin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia julisteita, kuvatuotteita, valokuvatapetteja sekä canvastauluja. Voit ostaa haluamasi tuotteet nyt alennuskoodilla hifromemmi20 20% alennuksella ja ilmaisilla toimituskuluilla. 


Olohuoneen ja aulakäytävän katseenvangitsijat


Olohuoneen ja aulakäytävän värimaailmassa pidän neutraaleista jaluonnonläheisistä sävyistä. Ruskea, valkoinen ja beige ovat isossa roolissa tiloissa, joten toivoin tietysti samaa värien yhdistelyä myös canvaatauluilta. Aulakäytävän canvastaulu on hieman vaaleampi kokonaisuus, kun taas olohuoneeseen valikoitui voimakkaampia kontrasteja sisältävä vähän tummempi taulu.

Aulakäytävän canvastaulu sopii täydellisesti yhteen tilan muun sisustuksen kanssa. Aulakäytävässä on aiemmin jo hankittu musta lipasto sekä sitä ympäröivät pienemmät sisustukselliset yksityiskohdat, mm. peili- ja lasipintoja ja kultaa. Näkymä taululle avautuu myös kodinhoitohuoneesta, ja samalla siitä voi nähdä vilauksen myös olohuoneen puolelta. Aluksi epäröin hieman tämän aulakäytävän canvastaulun suhteen, sillä epäilytti voiko se näyttää maalaltulta pinnalta myös luonossa. Epäilyni näyttäytyi jälleen turhaksi, sillä tämä on todella kaunis yksityiskohta aulakäytävään.
Olohuoneen taulussa on käytetty vähän tummempia värejä. Tummia värejä ei ole kuitenkaan omaan silmääni liikaa ja värit sointuvat hyvin yhteen olohuoneen yhtenäiseen värimaailmaan. Tummanruskeat värit jatkuvat taulusta olohuoneen tv-tason rimaovissa ja muita neutraaleja sävyjä toistuu olohuoneen matosta aina sohvaan asti. Olohuoneen taulun halusimn asentaa aulakäytävän taulusta poiketen vaakatasoon, joka sopii ehdottomasti paremmin tähän tilaan.Suloinen canvastaulu lastenhuoneeseen


Photowallin valikoimassa on runsaasti abstrakteja ja moderneja canvastauluja, mutta myös lastenhuoneeseen sopivia eläinaiheisia kuvia. Päädyin valitsemaan lapsellemme suloisen metsäaiheisen kuvan, jossa metsäneläimistä riittää ihmeteltävää ja katseltavaa. Tämä sai meillä hyvän vastaanoton ja täytyy erikseen antaa vielä maininta kuvapinnan laadukkuulle. Vaikka taulu on kohtalaisen suuri, kuva on silti siisti js tarkka. Tällaisen canvastaulun avulla saa helposti värejä ja kivoja yksityiskohtia lastenhuoneen sisustukseen.
Kaikki tilaamani taulut ovat tosiaan koossa 100x70. Olohuoneeseen olisin voinut ehkä tilata jopa suurimman taulun, mutta tämäkin koko toimii onneksi tilassa hyvin. Toimitus oli todella nopea ja taulut saapuivat valmiina kasattuina. Ainoastaan taulukiinnikkeet tulee kiinnittää itse seinään kiinnitystä varten, jolloin voi vaikuttaa taulun asennusasentoon. Canvastaulut saa siis halutessaan pystyyn tai vaakaan.


Sain teille myös alennuskoodin Photowallin verkkokauppaan. Alennuskoodilla hifromemmi20 saat koko Photowallin valikoimasta 20% alennusta ja myös ilmaisen toimituksen.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!