Pikkuveljen huone ♥ Seinätarroilla työhuoneesta vauvanhuoneeksi

29 helmikuuta 2024


mainos NamlyDesign

Täällä on rakentunut hiljalleen huone tulevaa pikkuveljeä varten. NamlyDesignin valikoimasta löytyivät ihanat seinätarrat ja julisteet, jotka tekivät vanhasta työhuoneesta pienessä hetkessä vauvanhuoneen. Huone oli tosiaan aivan alkujaan suunniteltu työhuoneeksi, mutta päädyimmekin tekemään toisesta isommasta makkarista työhuone+vierashuone -yhdistelmän, jolloin saimme sinne mahtumaan myös spinningpyörän. Pikkuveli tuleekin sitten muuttamaan tähän vähän pienempään, mutta sitäkin suloisempaan makkariin. 

Seuraajilleni sain jaettavaksi alekoodin eli koodilla EMMI25 saatte koko NamlyDesignin valikoimasta -25% ♥ Valikoimasta löytyy seinätarrojen lisäksi myös julisteita, nimitarroja sekä kangastauluja.

Työhuoneesta vauvanhuoneeksi seinätarrojen avulla


Seinätarrojen avulla saa lastenhuoneeseen helposti leikkisyyttä. Seinätarrat ovat helppo, edullinen ja nopea keino piristää lastenhuoneen sisustusta, NamlyDesignin laajasta valikoimasta jokainen löytää varmasti mieleisensä. Seinätarrat ovat hyvä vaihtoehto seinien tapetoimiselle tai erilaisten kuvioiden maalaamiselle, ja väittäisin myös, että paljon helpompi toteuttaa. 

Tulevan pikkuveljen huoneeseen valikoituikin suloinen eläinaiheinen seinätarrakokonaisuus. Valitsin seinätarran suuremmassa koossa eli 150 x 130 cm kokoisena. Vauvanhuone ei ole mikään kovin suuri eli jouduimme tästä kokonaisuudesta jättämään yhden tarran pois, jotta kokonaiskuvasta ei olisi tullut liian "täysi" ja levoton. Ylimääräisestä tarrasta onkin itseasiassa arvonta Instagramin puolella eli käykäähän osallistumassa siihen, mikäli teiltä löytyisi käyttökohde tälle. 

Seinätarrat oli todella helppo kiinnittää yksinkin ilman toisia apukäsiä. Kuitenkin ehdottomasti näistä suurempien tarrojen kanssa on parempi, että kiinnittämiseen saisi toisen avuksi. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen ja nämä ilostuttavat varmasti pitkään! Lisäksi vauvanhuoneeseen löytyi ihanat eläinaiheiset julisteet. Valikoimassa olisi ollut vaikka miten paljon kivoja julisteita eli valinnan vaikeus meinasi iskeä. Lopulta päädyin herttaisiin karhu- ja mehiläisaiheisiin julisteisiin. Vauvanhuoneen sisustus ja huonekalujärjestys on kuitenkin vielä vaiheessa, minkä takia taulut odottavat vielä huoneessa paikkaansa kunnes tiedetään minne huonekalut lopulta sijoitetaan. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!