Hattaraskumpat - kuohuvat hattarakoristella syntymäpäiville, babyshowereille tai valmistujaisiin

13 maaliskuuta 2024

 


Täytin tässä hiljattain pyöreitä, jonka kunniaksi järjestin pienet juhlat läheisille ja ystävilleni. Raskaana ollessa juomatarjoilupuoli rajautuu kuohuvien osalta alkoholittomiin versioihin, joka ei kyllä itseäni haittaa, sillä ne ovat usein minusta jopa paremman makuisia kuin holilliset versiot. 


Halusin juhliin jotain vähän spesiaalimpaa tarjoiluihin ja niinpä lähdin kokeilemaan alkoholittoman kuoharin kanssa hattaraa. Hattaraskumppa on jo ulkonäöltään ihana, että sen on myös pakko olla hyvää!Alkoholittomat hattaraskumpat juhliin

Nämä syötävän söpöt skumppalasit eivät tosiaan pelkästään näytä hyviltä, vaan myös maistuivat herkullisilta. Olin valinnut juomaksi puolimakean kuohuviinin, joka sopi yllättävän hyvin hattaran kanssa. Hattaraksi olin epähuomiossa valinnut maustetun (kirsikan makuisen), mutta se ei onneksi juomassa ollut liian häiritsevä.


Hattaraskumpan valmistamiseen tarvitset:

Kuohuviinilaseja

Alkoholitonta kuovuviiniä (minulla oli Törleyn puolimakeaa)

Hattaraa haluamassasi värissä


Kaada kuohari laseihin. Ota puhtailla sormilla hattaraa ja painele se varovasti palloksi. Älä kuitenkaan käsittele hattarapalloa liikaa sormissa, jotta rakenne pysyy kuohkeana. Asettele hattarat lasien päälle.


Hattaraskumpan voi nautiskella monella tavalla. Hattaran voi pudottaa sormella lasin pohjalle, jolloin hattara liukenee juomaan ja tekee siitä aavistuksen makeampaa. Värillinen hattara värjää juoman eli voit hattaran värivalinnalla vaikuttaa juoman lopputulokseen. Hattaran voi tietysti myös syödä erikseen ja nautiskella juomaa samalla. 


Tämä on ihana pieni juhlien alkamisen ohjelmanumero, josta myös lapset tykkäävät! Teinkin meidän juhlien lapsille omat hattarajuomat shottilaseihin korvaamalla kuohuviinin päärynämehulla. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!