Lastenhuoneen väripilkku - Jättikokoinen seinätarra

08 maaliskuuta 2024mainos Namly Design

Toinenkin lastenhuone sai viime viikolla sisustukseen kivan piristyksen. Oltiin pitkään pohdittu, että tämä lastenhuone kaipaisi jonkinlaista ryhtiä, johon tämä Namly Designin sateenkaariaiheinen seinätarra oli täydellinen ratkaisu. Seinätarra kokoaa kivasti huoneen värimaailmaa yhteen ja seinätarran ruskeat, roosan ja ruosteen sävyiset kaaret sulautuvat hyvin seinän maalisävyyn. Värimaailma ei ole myöskään liian villi, joten uskoisin, että tämä ihastuttaa huoneessa useita vuosia eteenpäinkin lapsen kasvaessa.

Seinätarrat ovat todellakin helppo, edullinen ja nopea keino piristää lastenhuoneen sisustusta. NamlyDesignin laajasta valikoimasta jokainen löytää varmasti mieleisensä, sillä seinätarratuotteita on valikoimassa laidasta laitaan. Seinätarrat ovatkin toimiva vaihtoehto seinien tapetoimiselle tai erilaisten kuvioiden maalaamiselle, ja väittäisin myös, että paljon helpompi toteuttaa - ainakin näin suurien kokonaisuuksien kohdalla.
Tämä sateenkaariaiheinen seinätarra täyttää seinän lähes kauttaaltaan. Kooltaan se on 200 cm korkea ja 240 cm leveä eli huomattavasti suurempi kuin pikkuveljen huoneeseen asennettu tarrakokonaisuus. 

Tämän isomman tarran kiinnittämisessä olikin hyvä olla kahdet parit käsiä. Kahdestaan saumojen kohdistus ja isompien tarrapalojen käsittely oli huomattavasti helpompaa ja kahdestaan kiinnitys onnistui jouhevasti. Ylimpien kaarien kiinnittämisessä käytin apuna jakkaraa, jotta kaaret ja saumat kohdistuisivat mahdollisimman hyvin. 

Tästäkin tuli aivan ihana ja tämä on ihana väripilkku lastenhuoneessa. Voin lämmöllä suositella Namly Designin seinätarrojen testaamista!

Edelleen koodilla EMMI25 saatte Namly Designin koko valikoimasta -25%. Koodi voimassa toistaiseksi.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!