Kuulumisia viime päiviltä: kolme kohokohtaa noin viikon ajalta

09 huhtikuuta 2024


Reaaliaikaisia kuulumisia en olekaan kertonut täällä blogissa pitkään aikaan. Liekö kertaakaan edes viime vuoden puolella? Joka tapauksessa nyt ajattelin raottaa meidän viime päivien kuulumisia ja jakaa rennompia ja arkisempia kuvia tänne bloginkin puolelle viime päiviltä kolmen kohokohdan merkeissä. Yhteen viikkoon on mahtunut taas kaikenlaista, vaikka arjessa välillä tuntuukin, että pitkälti ollaan oltu vain kotona, töissä ja päiväkodissa. 
Kirppisostokset


Alkuvuoden aikana oon tehnyt paljon kivoja kirppisostoksia, mutta myös viimeisen viikon aikana. Iso osa alkuvuoden hankinnoista on ollut vauvanvaatehankintoja tulevalle pikkuveljelle, mutta myös esikoisen kaappiin on löytynyt useita vaatteita ja kenkiä. 


Muutaman vaatteet olen ostanut myös itselleni, joista viimeisin on tämä ihana yllä olevassa kuvassa näkyvä pilkkumekko! Mekko istuu ainakin näin raskaana ollessa kivasti päälle ja uskoisin, että toimii kivasti arjessa, mutta myös vähän juhlavimmissa tilaisuuksissa tulevaisuudessakin. Tykkään!
Lumi tuli, ja suli


Lumentuloa en ehkä luokittelisi suoraan kohokohdaksi, mutta lunta tosiaan tuli tänne yli 20 cm viime viikolla. Yhdessä yössä pääsiäisvapaiden aikana lumien alta paljastunut maa olikin taas kunnon lumikerroksen alla. Lumitöitä sai tehdä aamulla 50 minuuttia! Kivempi juttu oli taas se, että eilen lumet kaikkosivat päivässä ja nyt terassi ja maa alkaa olla lumettomia molemmat. Ihanaa :-) 


Ehdittiin tosiaan laittaa viime viikolla jo terassikalusteita paikoillensa ja syödä ensimmäinen lounas ulkona. Mikähän siinä on, että ruoka maistuu lapsellekin paljon paremmin terassi- kuin ruokapöydässä syötynä, haha. 
Ensimmäiset perhoset, pörriäiset ja jäätelöauto


Lämpöisinä päivinä bongasimme jo viime viikolla kevään ensimmäisen sitruunaperhosen ja tänään koiran kanssa ulkona vastaan pörräili kimalainen. Kevät ja siten lämpöisemmät ja aurinkoisemmat päivät tuovat kyllä niin paljon lisävirtaa ja hyvää mieltä itsellekin, että moni arkinen ikävä asia tuntuu pieneltä. Tänään ehkä hieman harmitti, ettei päästy lapsen kanssa yhdessä ulos, nyt kun raasu on kotona pikkupotilaana sairastamassa. 


Myös jätskiauto kurvasi meidän kotitiellemme ensimmäisen kerran maaliskuun lopussa. Jäätelöautosta on tullut kyllä lapselle ainakin yksi kevät- ja kesäajan kohokohta. Ja niinhän sitä itsekin lapsena odotti aina innolla.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!