Lapsimessut & lippuarvonta Instagramissa

05 huhtikuuta 2024


Pian on taas aika napata ystävät tai perhe matkaan mukaan ja suunnata kohti iloisia Lapsimessuja. Lapsimessut järjestetään 19.-21.4. jälleen Helsingin Messukeskuksessa. Suuntaan itse todennäköisesti jälleen messuille viikonlopun aikana, joko lauantaina tai sunnuntaina. 

Lapsimessuilla on erilaista järjestettyä ohjelmaa lapsille ja vanhemmille sekä kattava lataus näytteilleasettajia. Messut ovat oivallinen tilaisuus päästä tutustumaan erilaisiin lapsiperheiden tuotteisiin ja tuoteuutuuksiin sekä inspiroitumaan lapsien ja perheiden palveluista ja  teemaan liittyvistä puheenvuoroista ja lavaesiintymisistä.Sain Instagramin puolelle arvottavaksi kahdelle onnekkaalle seuraajalleni yhden kertakäyntilipun messuille. Jos siis olet vielä messulippuja vailla, kannattaa käydä pikaisesti osallistumassa arvontaan, sillä voittajia arvotaan kaksi. Arvonnan löydät Instagram-tililtäni @villalaxhem. Arvontaan voi osallistua 10.4. asti, jonka jälkeen voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Onnea arvontaan ja toivottavasti olet mukana inspiroitumassa messuilla!

Lapsimessujen näytteilleasettajista itseäni kiinnostaa tällä kertaa erityisesti:

Unavaate - Unan harsoista olen kuullut niin paljon hyvää, että haluan ehdottomasti päästä messuilla hypistelemään näitä ja napata pari harsoa mukaani meidän tulevalle pienokaiselle!

Ensipeti - Ensipedin valikoimasta löytyy kaksi sivuvaunusänkyvaihtoehtoa, joista olen erityisesti ollut kiinnostunut ja harkinnut vauvallemme. Kiva päästä kurkkimaan toivottavasti livenä näitä tuotteita.

Cybex - Kiinnostaa heidän tuoteuutuutensa ja muutenkin tuotteet, joita en ole aiemmin päässyt vielä testailemaan. Joku on ehkä saattanutkin huomata, että Cybex onkin ollut yksi suosikkimerkeistäni mitä tulee lastentarvikkeisiin.

meet malva - meet malvan aurinkolasit on niin söpöjä, että tekisi mieli ostaa jossain suloisessa keväisessä värissä meidän esikoiselle sellaiset <3 Ihana päästä ihastelemaan tuotteita.

Metsola - Metsolalla on aiempina vuosina ollut super hyviä messutarjouksia. Tarjoushaukkana siis paikalle jälleen katsomaan, mitä kivaa sieltä löytyisi!

Ostoslistalla minulla olisi myös kestoliivinsuojia, joita haluaisin tulevaa imetystä varten hankkia. Toivottavasti messuilla pääsisi tutkiskelemaan näitä ja ostamaan muutamat jo varastoon odottamaan. Esikoisen aikana käytin pitkälti kertäkäyttöisiä liivinsuojia, sillä en saanut aikaiseksi ostaa kestosuojia äitiyspakkauksen mukana tulleiden lisäksi. 


Oletko sinä lähdössä Lapsimessuille?

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!