Turvallisesti auringossa - fysikaalinen aurinkosuoja paras valinta pienille lapsille ja raskaana oleville

30 huhtikuuta 2024


mainos PUR Hyvinvointikauppa & Odyskin


Kevät ja kesä tekee hitaasti, mutta varmasti tuloaan. Kuinkahan monta takatalvea tämän huhtikuun aikana ehtikään olla? Saapuva kevät ja kesä tuo mukanaan taas pitkään kaivatun ihanan lämmön, mutta sen ohella myös ne varsin petolliset auringon säteet. Miten niiltä voisi suojata pienen lapsen herkän ihon? Ja mikä olisi turvallisin valinta raskaana olevalle?
Auringosta voi nauttia myös raskaana ollessa, mutta auringon UV-säteiltä tulisi kuitenkin suojautua. Aurinkorasvan käyttäminen on todellakin tarpeen myös raskaana ollessa, joskin rasvan ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää entistä enemmän huomiota. Millainen aurinkosuoja pitäisi valita raskaana ollessa tai pienen lapsen äitinä? Tutustuinkin fysikaalisiin aurinkovoiteisiin ensimmäisen kerran lapsen syntymän jälkeen, kun omalle taaperolle täytyi löytää sopiva aurinkosuoja kesälle. Kaikkea auringolle altistuvaa ihoa ei pysty mitenkään suojamaan vaatteilla, joten turvallinen fysikaalinen aurinkosuojatuote oli tarpeen, enkä halunnut käyttää pienellä lapsella sitä perinteisempää kemiallista aurinkovoidetta.Fysikaalinen aurinkosuoja onkin minusta ehdottomasti paras valinta niin pienille lapsille kuin raskaana olevallekin. Uusi tuttavuuteni fysikaalisten naurinkosuojatuotteiden saralla on ollut PUR Hyvinvointikaupan Odyskin aurinkosuoja, joka luonnollinen ja turvallinen valinta. 


Fysikaalisten aurinkosuojien ongelmana usein tuntuu kuitenkin olevan niiden paksuus, tahmeus ja sotkevuus. Odyskin on ensimmäinen käyttämäni fysikaalinen aurinkotuote, joka ei jätä ihoa tahmaisen valkoiseksi, on helppo levittää ja imeytyy oikeasti todella nopeasti. Odyskin aurinkosuojaa on saatavilla 50 ja 30 SPF suojakertoimella, joista ehdottomasti pienille lapsille valitsisin aina vaihtoehdoista sen mahdollisimman korkean suojaketoimen. Meillä käytössä olevassa rasvassa suojakerroin on 50 SPF.
Luonnollinen aurinkosuoja - Odyskin aurinkovoide

Fysikaalinen aurinkosuoja eroaa kemiallisesta aurinkosuojasta siten, että se muodostaa ihon pinnalle auringon säteilyä heijastavan pinnan. Fysikaalinen aurinkosuoja onkin ehdottomasti paras valinta herkälle iholle sekä tietysti pienille lapsille ja myös raskaana oleville, jotka haluavat pienentää kemikaalikuormaa. 
Täydellisen fysikaalisen aurinkosuojan metsästys tuntuu olevan melkoisen sokkeloinen viidakko. Usein fysikaalinen aurinkosuoja on sottaava, tahmea ja jättää iholle valkoisen näkyvän kerroksen. Odyskin aurinkovoide yllätti minut kyllä toden teolla, sillä se oli ensinnäkin helposti levittyvä voide, joka ei jättänyt sitä pelättyä ikävää valkoista ja tahmeaa kerrosta ihon pinnalle. Voide on miellyttävää levittää, joten sen saa vaivattomasti pienellekin lapselle levitettyä ilman sen suurempaa sotkua. Valkoiset aurinkorasvan tahraamat vaaatteet taitavat todellakin vihdoin olla historiaa!Odyskin aurinkovoide on saatavilla 75 ml kätevässä pakkauksessa. Tuubi sujahtaa helposti pieneenkin käsilaukkuun ja kulkee sujuvasti vaikkapa lapsen repussa mukana päiväkotiin. Tuote on riittoisaa ja yhdestä tuubista riittääkin usealle kerralle pitkälle kesään. Tämä on juuri täydellinen koko perheen aurinkosuojatuote <3 Kesä saa tulla.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!