Kauneimmat tuolit ruokapöydän ympärille ja terassille - Beiget Vitality-tuolit

03 toukokuuta 2024


Täydellisten ruokapöydäntuolien metsästys on haastavaa. Meillä oli aiemmin ruokapöydän tuoleina mustat tuolit keinonahkaisilla istuinosilla, mutta ne eivät oikein olleet meitä miellytävät. Tuoleissa ei ehkä oikein ollut paras istuma-asento, keinonahkapinta naarmuuntui helposti ja tuolit olivat vähän hiostavat istua.


Päädyimme hankkimaan viime kesänä terassille uudet terassituolit ja niihin kovasti rakastuttuamme hankimme vielä samanmoiset ruokapöydänkin ympärille sisälle. Tuolit ovat Hemtexin mallistosta löytyvät beiget Vitality-puutarhatuolit.


// sisältää mainoslinkkejä


Tuolit ovat olleet muutamaa kuukautta vajaan vuoden käytössä. Tämän ajanjakson aikana tuolit ovat osoittautuneet todella hyviksi - niin sisätiloissa kuin ulkona terassillakin. Ensimmäisenä tuoleissa puhuttaa niiden kaunis muotokieli. Tuolit ovat sirot, mutta silti jotenkin kauniin ryhdikkäät. Nätin ulkomuodon lisäksi ne ovat helppohoitoiset ja toimivat hyvin lapsiperheen käytössä myös ruokapöydän ympärillä. Tuolien kantavuus on myös erinomainen (150kg).

Terassikäytössä tuoleissa suurena etuna on niiden UV-käsittely, joka ehkäisee tuolin värin haalistumista auringonsäteille altistuessa ulkokäytössä. Meillä auringonsäteitä tulee myös isoista ikkunoista sisään, joten tuolien UV-käsittelystä ei ole haittaa sisätiloissakaan. Tuolit ovat myös pakkasenkestävät, joten säilytimme tuoleja ulkona myös talven yli emmekä siirtäneet niitä lämpimään varastoon. Helpottaa kummasti talvisäilöä, kun tuolit voi jättää sellaisenaan ulos tai heittää pressun niiden ylle.


Hemtexillä on taas näitä tuoleja saatavilla. Pääset kurkkaamaan tuoleja tästä


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!