Babyshower-kutsujen lahjat: Viisi lahjavinkkiä odottavalle äidille ja vauvalle

16 kesäkuuta 2024Odottavaa äitiä on ihana juhlistaa babyshower-kutsuilla tai muulla yhteisellä ajanvietolla. Usein vauvakutsuihin liittyy myös pienimuotoiset muistamiset lahjoilla, jotka ovat joko äidille tai vauvalle suunnattuja. Mitä raskaana olevalle tai tulevalle vauvalle voisi sitten antaa lahjaksi? Vaihtoehtoja on monia ja eri budjetteihin soveltuvia, joista nyt laitetaan täällä jakoon viisi!// sisältää saatuja pr-tuotteita


5 lahjaideaa odottavalle äidille tai vauvalle


1) Vaippakakku

Vaippakakku on hyvin tyypillinen, mutta sitäkin ihanampi tapa muistaa odottavaa äitiä. Vaippakakkuun saa helposti koottua useamman pienemmän lahjan yhteen, mutta tietysti kakku voi koostua myös pelkästään vaipoista. Usein vaippakakkuun kootaan 1 ja 2 koon vaippoja, joita vauva ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana tarvitsee.2) Vauvakirja raskausaikaan

Raskausajan vauvakirja on täydellinen lahjavinkki raskaana olevalle. Esimerkiksi tämä Masutyypin Ensimmäinen Kirja on vauvan ihan ensimmäinen oma kirja, joka kätkee kauniiden valkoisten kansiensa sisälle koko raskausmatkan. Masutyypin ensimmäinen kirja mahdollistaa muistojen yksityiskohtaisen kirjaamisen aina sieltä plussatestistä vauvan syntymään saakka, jolloin tapahtumiin ja muistelmiin on helppoa myöhemmin palata. Tämä on ihana lahja äidille, mutta siitä jää muistoja myös vauvalle itselleen odotusajalta.

 3) Tutit, tuttipullo tai tuttinauha

Vauvatarvikkeet, kuten tutit, tuttipullo tai tuttinauha ovat myös kiva lahjaidea, ja useimmilla ne pääsevät myös vauva-aikana ihan käyttöönkin asti. Tutteja voi antaa lahjaksi kauniissa lahjapakkauksessa tai kiinnittää niitä osaksi vaippakakkua.

4) Hierontalahjakortti

Raskaana ollessa voi hyvin käydä hieronnassa, jos siinä otetaan huomioon odottavan äidin tila. Raskaushieronta on raskaana oleville kehitetty hierontamuoto. Itse olen nyt kahden raskauden aikana käynyt useamman kerran raskaushieronnassa ja voin antaa sille suuren suosituksen - tekee niin hyvää raskaudesta rasittuvalle keholle. 
5) Ihonhoitotuotteet

Kukapa ei nauttisi lahjaksi saaduista ihonhoitotuotteista? Ihovoiteet ovat kiva idea odottavalle äidille, sillä niistä hyötyy jo raskausaikana, mutta myös synnytyksen jälkeen. New Nordicin Herbal Joy -sarjan ihovoiteet, kuten Firmin Lotion -kosteusvoide ja Anti-Ageing Hand Cream -käsivoide hemmottelevat odottavan äidin vartalon ja käsien ihoa. Voiteet ovat ihanan kosteuttavia ja vain miedosti hajustettuja. Ravitseva ja kosteuttava käsivoide sisältää sheavoita, auringonkukkaöljyä sekä useita kasviuutteita, kuten tyrniä, greippiä, rosmariinia ja astaksantiinia.

 
Julkaisussa näkyvistä tuotteista pr-tuotteita ovat:

*Masutyypin Ensimmäinen Kirja

*New Nordic Herbal Joy -sarjan tuotteet


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!